• 105 •

5.8K 102 9
                                    

"Dat was een behoorlijk goede performance, mevrouw de Bruijn." Zegt Nate terwijl hij zijn blouse weer heeft aangetrokken en de laatste knoopjes aan het dichtknopen is. "Datzelfde kan ik ook over jou zeggen, meneer Koster."

"Hoorde jij de deur ook opengaan?" Vraag ik Nate. Nog altijd heb ik het idee dat dat gebeurde, ondanks dat ik het niet gezien heb. "Ik heb me vooral op ons gefocust, maar ik heb de deur niet open horen gaan," zegt hij me, "maar geloof me: niemand opent die deur."

"Oké." Zeg ik terwijl ik naar hem kijkt. Hij heeft zichzelf helemaal gefatsoeneerd alleen zijn haar zit nog in de war. Ik lach hem zachtjes uit en als hij me vraagt waarom ik aan het lachen ben, zeg ik dat zijn haar door de war zit.

Met mijn handen probeer ik zijn dikke haar weer te fatsoeneren. Ik weet dat hij naar me kijkt, zijn ogen zijn licht en wijd open, gericht op mijn gezicht. Vol met lust.

Het zijn dit soort kleine momentjes dat ik het meest waardeer. Wanneer we met zijn tweeën zijn en ons geen zorgen hoeven te maken of iemand het ontdekt over ons. Er is niets dat me kan stoppen om van deze man te houden.

"Je ziet er weer goed uit," zeg ik hem als ik zijn haar weer netjes heb gemaakt, "ik moet weer aan het werk. Al die cijfertjes gaan zichzelf niet sorteren."

"Ondanks dat ik graag nog een ronde twee zou willen, is dat een goed idee."

"Je hebt me niet ingehuurd om seks met je te hebben, meneer Koster," zeg ik hem met mijn armen over elkaar, "dus laat me nu weer werken."

"Is goed, fijne dag nog, babe." Zegt hij met een kleine grijns. Het irriteert me en ik geef hem een zetje tegen zijn schouder aan. "Fuck you."

Zonder nog naar hem om te kijken, loop ik terug naar mijn kantoortje. Ik sluit de deur achter me, maar hoor dan plots een irritante, maar erg bekende hoge stem.

"Hey schat, ik denk dat wij even moeten praten."

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant