• 99 •

5.6K 95 3
                                    

"Liam," schrikt Juul op, "je liet me schrikken."

"Wat doen jullie buiten? Midden in de nacht?" Vraagt hij terwijl zijn ogen op mijn gezicht branden.

Ik had Julia kunnen laten praten, maar ik voelde me zelfverzekerd genoeg om het hef in eigen handen te nemen. "Ik wou gewoon een ommetje maken met Julia." Lieg ik.

Julia werpt me meteen een verwarde blik en kijkt me met samengeknepen ogen aan. "Ze moest plassen?" Zeg ik nu omdat ik doorhad dat mijn smoes niet erg goed was.

"Ze is dronken, of niet soms?" Vraagt Liam een beetje geïrriteerd. Julia zegt dat ik een klein beetje te veel gedronken heb, maar dat ze goed voor mij gaat zorgen en dat alles goed komt. "We gaan morgen weer naar huis," zegt Liam bezorgd, "ik heb geen zin om met een kotsend kind op de achterbank te zitten."

Julia zegt nogmaals dat alles goed komt, maar dt lijkt hij al niet meer te horen. Zijn ogen kijken achter mij langs en dan weer naar mij. "Komen jullie net bij Nathan's huisje vandaan?"

Net voordat ik mijn mind open kan trekken, liegt Julia dat we een drankje bij Nathan hebben gedaan omdat er een goede deal gesloten is dankzij mij. "Nate wou je nog uitnodigen, maar ik vertelde hem dat je al lag te slapen." Liegt ze verder.

"Oh, oké," zegt hij begrijpelijk, "bedankt dat je op Mila hebt gelet. Ze is nogal een lichtgewicht."

Ze lachen en met zijn drieën gaan we naar binnen. Boven vraagt Juul of ik een meer nodig heb, maar alles wat ik nodig hebt ligt in het vakantiehuisje: Nathan.

"Sorry schat, maar je zit opgescheept met de verkeerde Koster.

"Ik vind hem echt heel leuk, Juul."

"Weet ik, je kan hem morgen weer zien."

"Ik kan niet wachten," zeg ik iets vrolijker dan daarnet, "hij is erg goed in bed en hi-"

"Laat me je daar stoppen," zegt ze met een verafschuwend gezicht, "hij is nog steeds mijn broer en er zijn grenzen jongedame. Ik denk dat we een paar regels moeten opzetten..."

"Zoals?"

"Nou regel nummer één: geen details over je seksleven met mijn broer," zegt ze wijzend naar me, "alleen die gedachten al laat me kotsen."

Lachend ga ik op het bed zitten en trek ik mijn shirt uit.

"En regel nummer twee: als jullie ooit een ruzie hebben, laat je me geen kant kiezen. Ik wil ook jullie relatie therapeut niet zijn."

Dat is fair...

"En de laatste," zegt ze terwijl ze voor me hurkt en me diep in mijn ogen aankijkt, "laat me je nooit meer betrappen op seks met mijn broer. Nooit meer."

Lachend zeg ik dat ik het begrijp.

"Mooi, laten we dan nu gaan slapen want ik ben uitgeput."

"Goed idee, ik ook."

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now