• 127 •

5.5K 99 29
                                    

"Je ziet er goed uit," zegt Nathan bijna kwijlend vanwege mijn outfit, "ik wil die kleding van je lichaam afscheuren."

Ik draag mijn zwarte, strakke jeans met gaten precies op de juiste plekken met daar bovenop een blauw satijnen topje. "Doe maar niet, want ik hou van deze outfit."

"Hoe laat ben je thuis vanavond?" Vraagt hij me, terwijl zijn ogen mijn lichaam scannen. Ik haal mijn schouders op en zeg dat dat rond één uur zal zijn. We gaan alleen wat eten en daarna gaan we cocktails drinken bij de bar.

"Oké, maar wees voorzichtig alsjeblieft en veel plezier." Zegt hij tot mijn verbazing in. Ik zoen Nate op zijn roze lippen en pak daarna snel mijn handtasje van de bank. Het is gek, maar ik trek de voordeur van mijn huis achter me dicht. Nooit gedacht dat ik dat kon zeggen over deze specifieke deur. Met de taxi ga ik naar de stad, het kost maar zeven euro vanaf hier.

Julia en Lauren zijn alvast gaan zitten aan een heel gezellig tafeltje in het hoekje van het restaurantje. Ze complimenteren me op mijn outfit en ik bedank me. Ik ga tegenover Julia zitten en vertel de meiden dat ik wat moet mededelen. "Ben je zwanger?" Vraagt Lauren meteen op hetzelfde moment.

Lachend zeg ik haar dat ik mijn pil keurig netjes slik en dat dat dus geen optie is. Julia zegt dat ze ook nog niet klaar is om tante te worden en vraagt me dan wat het grote nieuws is. "Nate heeft me gevraagd of ik bij hem wil wonen." Zeg ik ze.

Ik zie Julia bijna stikken in haar sushi.

"No fucking way," zegt ze zodra ze weer op adem gekomen is, "dat is geweldig. Ik ben zo blij voor jullie."

We proosten op Lauren's promotie en op het feit dat Nate en ik gaan samenwonen. We nemen meerdere wijntjes terwijl we van de sushi genieten. Ik voel dat de wijntjes wat sneller werken dan verwacht en ik voel me lichtelijk aangeschoten.

"Wat is er met jou gebeurd," vraagt Julia verbaasd, "een jaar geleden kon je nog zo veel drinken."

Ik rol met mijn ogen en gelukkig vertelt Lauren meteen dat zij op haar achttiende ook enorm dronken werd omdat ze haar grenzen toen nog niet kende.

Plots vraag Juul hoe Lauren eigenlijk bij Nathan in het bedrijf is gekomen. Het is een hele willekeurige vraag, maar ik ben blij dat we van het onderwerp 'alcohol' af zijn voordat de ongemakkelijke verhalen vertelt gaan worden.

"Ik heb business administration en management gestudeerd aan de Erasmus universiteit." Begint ze te vertellen.

"Universiteit?," schrikt Juul op, "damn je bent een slimme meid."

"Dat valt wel mee hoor," zegt ze ons lachend, "Liam was één van mijn kamergenoten en hij stelde me voor aan meneer Koster."

"Telkens als je 'meneer Koster' zegt, denk ik aan mijn vader," zegt Juul, "zo noemt iedereen mijn vader."

"Wacht," zegt Juul alsof ze zich iets beseft, "als jij en Liam huisgenoten waren, hebben jullie seks gehad?"

Daar zegt ze me wat. Lauren valt stil en ik zeg hardop dat dat echt smerig zou zijn aangezien hij een soort van mijn broer is. "Oh dat is smerig?," vraagt Juul me, "hoe is seks met mijn broer?"

Door de ongemakkelijke blik van Lauren te zien, weet ik het antwoord al. Zelf zegt ze uiteindelijk dat het maar één keer is gebeurd. "Het gebeurde in het eerste jaar van de uni, maar nadat het gebeurd was, hebben we afgesproken het nooit meer te doen."

"Hoezo," merkt Julia op, "Liam is best wel hot."

Lauren vertelt nog dat Liam wel een relatie met haar wou, maar dat zij er nog niet klaar voor was. Dat was de reden dat het nooit wat geworden was. Ze vraagt ook aan Juul waarom zij niet met Liam gaat daten als ze hem zo 'hot' vindt."

We beginnen allemaal te lachen en ik zeg ze dat dit gesprek net een hele rare wending gekregen heeft.

Nadat we onze sushi op hebben gegeten en nog een extra wijntje hebben genomen, besluiten we dat die cocktails misschien toch niet zo'n goed idee meer zijn en dus gaan we een paar uur eerder naar huis dan bedacht.

We spreken meteen af om vaker met zijn drieën wat te gaan doen. We nemen afscheid van elkaar en ik wandel richting het huis van Nate.

Ik heb er twintig minuten over gedaan voordat ik thuis was, maar ik kon wel langs de Maas lopen en dus was het geen enorme kwelling. De skyline van Rotterdam is werkelijk waar prachtig. Ik heb er geen woorden voor...

Ondanks dat het uitzicht prachtig is, ben ik blij om eindelijk thuis te zijn. Ik open de deur met mijn eigen sleutel en hoor Nate hardop praten, hij zal vast wel aan de telefoon zijn.

"Hij zal later moeten komen, Rodrigues. Hij kan maandag nog niet komen, daar ben ik niet op voorbereid." Hoor ik hem iets wat geïrriteerd zeggen.

Ik loop zachtjes de woonkamer binnen en omdat hij mij ziet, zegt hij snel dat hij moet ophangen en dat hij later weer terugbelt.

"Hey Mila, waarom ben je zo vroeg weer terug?" Vraagt hij me geschrokken. Ik merk nu ook dat ik niet op het juiste moment ben thuisgekomen en ik voel me ongemakkelijk. "Shit, Mila ik had je nog niet verwacht."

"Hey Nathan," klinkt een hoge vrouwenstem van achter me, "sorry dat ik zo laat ben!" Geschrokken draai ik me om, ik heb geen idee wat er op dit moment gebeurd, maar voor me staat een prachtige jongedame.

Wie de fuck is dat?

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now