• 83 •

6.4K 123 8
                                    

Nate gaat als eerst de badkamer uit en het moment dat hij de deur sluit, hoor ik Liam praten. Fuck. Ik mag nu absoluut geen geluid maken, want dan zijn we erbij.

"Ik voel me zo kut, bro." Zegt Liam tegen Nate. Nate vraagt of het komt doordat hij te veel gedronken had, maar hij antwoordt al snel dat het door Nina komt. Ze heeft hem blijkbaar gezegd dat ze het niet ziet zitten om met hem te daten.

"Oh shit man, sorry." Zegt Nate hem. Liam zegt dat hij er niets aan kan doen en vraagt hem dan waar ik ben. Geloof me maar als ik zeg dat hij dat liever niet zou willen weten...

"De laatste keer dat ik haar zag was ze beneden bij Julia en Nicolas," liegt hij, "kom anders maar met mij mee, dan gaan we haar zoeken. En misschien moet je ook maar eens wat water gaan drinken."

"Ja..." Antwoordt Liam. Daarna hoor ik ze weglopen en dat is voor mij het moment dat ik uit de badkamer kan gaan.

Dat scheelde niet veel...

En ik weet oprecht niet hoe het zo snel uit de hand heeft kunnen lopen, maar als ik beneden kom hoor ik Liam en Nate ruziën over meisjes. Plots zie ik Liam's vuist tegen Nate's kaak aankomen en dat is voor mij het moment om me ermee te gaan bemoeien.

"What the fuck gebeurd hier? Stop daarmee!" Roep ik terwijl ik tussen de twee in probeer te komen. Liam raakt Nate nog één keer met een vuist op zijn kaak waardoor er een rode plek achterblijft, maar gelukkig stoppen ze ook meteen.

"Daar ga je spijt van krijgen!" Roept Nate nog boos. Toch blijkt hij verstandig te zijn en vraagt hij mij om Liam naar huis te brengen omdat hij veel te veel gedronken heeft. "Ja, is goed. Maar gaat het?" Vraag ik bezorgd.

"Oh okay Mila, nu kies je nog voor zijn kant ook." Roept Liam boos. Nate draait zich boos naar Liam om en zegt: "Ik stel voor dat je je mond houdt voordat ik ervoor zorg dat je hem houdt." Ze beginnen meteen weer te kibbelen.

"Stop!," roep ik er tussendoor waardoor ze allebei hun mond houden, "Liam we gaan. Nate zou jij aan Julia door willen geven dat ik naar huis ben?"

"Is goed, ik zie jullie straks." Antwoordt hij met een glimlach. De rode plek op zijn wang wordt nog roder en ik voel me schuldig. Ik weet niet goed wat de ruzie over ging, maar ergens heb ik het gevoel dat het over mij gaat aangezien Liam al een keer eerder achterdochtig was over mij en Nate. Maar aan de andere kant denk ik dat dat het absoluut niet is, want als het zo zou zijn, zou zijn reactie veel erger zijn.

De hele wandeling is Liam stil, maar pas als we in zijn kamer zijn, begint hij te praten.

"Ik ben het zat om nooit zo hoed te worden als Nathan Koster." Mompelt hij boos. Hij is volgens mij heel erg dronken...

"Hoe bedoel je? Je bent net zo goed als Nathan." Zeg ik zachtjes, maar ik kan niet op elkaar inspreken.

"Al mijn vriendinnetjes verlaten me voor hem." Zegt hij met nog meer woede dan eerst. Wat bedoeld hij? Heeft Nathan iemand anders? Dat kan niet waar zijn, toch?

"Nina heeft me vandaag gezegd niet geïntroduceerd meer in me te zijn en ik weet honderd procent zeker dat dat door hem komt." Zegt hij bijna huilend. Ik word er verdrietig van om hem zo te zien en trek hem in een knuffel.

"Daar kan Nathan toch niets aan doen?," zeg ik hem ondertussen, "hij kan er niets aan doen dat jij op the grinch lijkt."

Liam schiet in de lach. Het is dat we zulke goede vrienden zijn, anders had ik dit natuurlijk nooit gezegd. "Dank je wel, Mila. Je had het feestje echt niet hoeven te verlaten voor mij."

"Dat is niet erg, probeer wat te slapen. En succes met die kater morgenochtend."

"Bedankt Mila."

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora