• 159 •

4.3K 88 2
                                    

De rest van de avond ging helaas zo snel voorbij. Voor zover ik weet heeft iedereen een fijne avond, maar het was al voorbij middernacht en mijn voeten deden enorm veel pijn door de hakjes die ik draag. Daarnaast had ik al een aantal glazen champagne op, waardoor mijn hele lichaam in vuur en vlam leek te staan. Het is zo warm...

Ik zeg Nate dat ik buiten even een een frisse neus ga halen. Hij zegt me dat ik voorzichtig moet doen en dat we bijna weg gaan aangezien ik zo moe ben. Ik knik en loop richting het balkon.

Ik haal diep adem. De bittere geur van herfstige lucht betreedt mijn longen. De kou voelt heerlijk op mijn huid en het was een hele opluchting dat ik even buiten kon staan. Het uitzicht op het water is adembenemend, de weerspiegeling van het maanlicht weerkast in de rimpels van het water.

Deze avond was één van de beste avonden in tijden. het was fijn om Nate zo ontspannen te zien, zonder dat hij zich zorgen hoefde te maken om zijn bedrijf, Dante of Sawyer. Het deed me goed om iedereen uit het gezin 'Koster' samen te zien.

Mijn gedachten dwalen af naar Liam. We hadden hem uitgenodigd, hij had hier moeten zijn...

Ik word uit mijn gedachten getrokken doordat mijn telefoon plots begint te trillen. Ik pak hem uit mijn handtas en zie dat ik een vreemd berichtje heb gekregen van een onbekend nummer.

-
Onbekend: Geniet je van het feestje?
Onbekend: Waarom sta je helemaal alleen op het balkon?
Onbekend: Voorzichtig... Want ik hou je in de gaten
-

Fuck, wie is dit?

Ik kijk om me heen om te kijken of er iemand beneden staat... Iemand die mij in de gaten houdt. Maar ik zie niemand. Ik voel heel veel angst in mijn lichaam en mijn lichaam begint te rillen bij de enge gedachten.

Ik vind het vervelend om Nate's avond te verpesten, maar ik moet het hem zeggen. Ik draai me in een snelle beweging om en schrik me een hoedje van Katherine. Ze staat plots achter me.

"Ik kwam je zoeken," zegt ze duidelijk geschrokken, "Wat is er aan de hand, Mila? Je ziet eruit alsof je een geest hebt gezien." Ik vertel haar dat er niets aan de hand is en dat ik mezelf een beetje bang aan het maken was, omdat het zo stil was buiten. Ik vraag haar of er iets aan de hand is, maar ze schudt haar hoofd en gaat op een bankje zitten.

"Nee, lieverd, ik kwam hier gewoon om even met je te praten." Vertelt ze me. Ik neem plaats op hetzelfde bankje en wacht af wat ze me te zeggen heeft. Kathy en ik hebben een erg goede band gekregen en ik heb het gevoel dat ze mij zelfs meer vertelt dan Juul en Nathan. "Nathan's speech heeft me aan het denken gezet. Hij is helemaal gek op je. Je bent de eerste persoon die ervoor zorgt dat hij zich op deze manier gedraagt. Ik kwam hier om je te vragen of," ze neemt een pauze en kijkt me recht in mijn ogen aan, "Zal je goed voor hem zorgen, Mila? Ik zie hoeveel je van mijn zoon houdt en dat maakt me de gelukkigste moeder ooit, maar ik maak me zorgen dat hij op een dag dat duiveltje op zijn schouder niet meer kan negeren. En ik vraag me af of je dan nog steeds bij zijn zijde zal zijn?"

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now