• 17 •

8.4K 137 2
                                    

Stefan drukt na een tijdje zijn lippen op die van mij. Ik was eerst even van mijn apropos, maar zoen hem dan terug. Zijn lippen voelde goed op de mijne. Onze lichamen en lippen bewogen bijna helemaal synchroon, alsof ze gemaakt waren voor elkaar.

Zijn handen zakte iets af totdat ze op mijn kont lagen. Ik vind het niet erg en maak de zoen iets heviger door mijn tong in het spel te gooien. Hij lijkt ervan te genieten en trekt me dichter tegen zich aan.

Plots worden Stefan's lippen en handen van die van mij afgetrokken en staan Nathan en Stefan boos naar elkaar te schreeuwen. "Jullie werken samen, dit is tegen de regels Stefan en dat weet je!" Schreeuwt Nathan boos. Ik sta geschrokken naar de twee te kijken, nog altijd besef ik niet wat er gebeurd.

"Bro, chill. Je zei dat die regels niet meer voor mij golden!" Roept Stefan terug. "Maar Mila is anders, zij is off limit!"

Mijn gedachten proberen alles op een rijtje te krijgen, maar door de alchohol die ik op heb, lukt het me niet meer. Mijn wereld spint lichtjes en soms lijkt het alsof Nathan wel vier handen heeft. "Ze is de beste vriendin van mijn zusje." Legt Nathan uit.

"Ho eens even meneer Koster," zeg ik nu, "Julia zou het niet erg vinden. En ik denk dat ik zelf wel kan beslissen met wie ik date."

"Mila, houdt je hierbuiten." Zegt Nathan tegen me. Ik sta perplex en Stefan komt voor mij op door tegen Nathan te zeggen dat hij niet zo tegen mij mag praten. "Stefan, begin hier nou niet over...," zegt hij op een kalme toon, "we weten allebei dag het voor jou niet goed eindigt."

Stefan begint nu echt boos te worden en zegt dat ik niet het zusje van hem ben, dus dat hij niets over mij heeft te zeggen. "Weet je wat? Veel plezier samen." Zegt Nathan richting mij. Ik weet nog steeds niet wat ik moet zeggen, maar hij loopt al weg.

Even staan Stefan en ik in een hele ongemakkelijke stilte te wachten tot één van ons iets zegt. Uiteindelijk besluit ik mijn mond open te doen en te vragen waar dit op sloeg. "Geen idee, er speelt toch niets tussen jullie?"

Ik schrik van zijn vraag, want ik kan hem eigenlijk zelf niet eens beantwoorden. Gisteren leek het nog alsof hij met mij aan het flirten was, maar al snel daarna was hij boos op me. "Nee," beantwoord ik zijn vraag, "hij mag me niet eens. Hij doet altijd maar gemeen tegen me. Ik vind hem niet eens aantrekkelijk."

"Weet je dat heel zeker?"

"Luister... hij is mijn baas en ik heb totaal geen gevoelens voor hem," lieg ik tegen Steef, "je hoeft je nergens zorgen om te maken."

Om hem, en misschien ook wel mijzelf, ervan te verzekeren dat ik de waarheid spreek, pak ik Steef met beide handen vast en druk zachtjes mijn lippen tegen die van hem.

Met een grote glimlach op mijn gezicht haal ik mijn lippen weer van die van hem. "Geloof je me nu?"

Hij knikt en bloost. "Ik geloof je. Zal ik je naar huis brengen?"

"Ja, graag. Het was een lange dag."

Eenmaal in mijn bed kon ik niet slapen. Ik kon niet stoppen met denken aan de uitbarsting van Nathan in de club. Ik had hem de hele dag weten te ontwijken, hoe kan het dan dat wij in dezelfde bar zijn?

Maar misschien nog wel belangrijker: waarom reageerde hij zo? Was hij echt jaloers op Stefan en mij of is hij gewoon een control freak?

Waarschijnlijk gewoon een control freak...

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin