• 118 •

5.4K 98 12
                                    

"Had iemand een telefoon besteld?" Klinkt er ruim tien minuten later. Vol blijheid spring ik van mijn stoel af en vraag haar of ze hem echt heeft.

"Natuurlijk." Antwoordt ze met een knipoog en een glimlach. Ik spring haar nogmaals in de armen als ik een telefoon met een knalroze beschermhoes zie.

Ik ren naar Nate's kantoor. Echt ik rende nog harder dan ik eigenlijk aankon met mijn conditie, ik was namelijk buiten adem toen ik aankwam.

"Nathan, ik moet met je praten." Zeg ik met de grootste glimlach ooit op mijn lippen. Emily, die hier blijkbaar heen is gestuurd door de smoes van Lauren, staat me verbaasd aan te kijken terwijl Nathan me vraagt wat er aan de hand is.

"Kunnen we onder vier ogen spreken?" Vraag ik de glimlachende man die voor me staat.

"Tuurlijk, zou je even op de gang kunnen wachten?" Vraagt hij gericht op Emily. Ze kijkt me woedend aan, alsof ze me wilt zeggen dat ze me gaat vermoorden, maar doet wast Nate zegt.

Nate wacht tot de deur sicht is en begint te spreken: "Mila, wat is er aa-"

Ik laat hem zijn zin niet eens afmaken en druk mijn lippen op die van hem. Ik sla mijn armen om zijn nek heen en ga op mijn tenen staan om zo goed mogelijk bij zijn lippen te kunnen. Na onze zoen zeg ik hem dat ik met hem moet praten.

"Ik moet eerst even bijkomen van die geweldige zoen," grapt hij terwijl hij zijn blouse recht strijkt, "dus waar heb ik dat aan verdient?"

"Oké ik ga je iets vertellen en je gaat het niet leuk vinden," begin ik mijn verhaal, "het was Emily. Ze chanteerde me."

"Wat?!" Roept hij boos. Hij staat al op het punt om naar buiten te stormen en Emily bij haar kraag te pakken, maar ik hou hem tegen en wil dat hij het hele verhaal hoort.

"Het begon allemaal na die ene keer seks in je kantoor..." vervolg ik mijn verhaal. Ik vertel hem alles: de chantages, de mailtjes, het plannetje, het inbreken in haar appartement, echt alles. Het voelde zo goed om eindelijk eerlijk tegenover hem te kunnen zijn.

Ik zag dat Nathan's lichaam gevuld was met haat en woede. Oh nee, dit is niet goed.

"Ik ga die bitch vermoorden." Zegt hij nog redelijk rustig vergeleken met de woede die ik in zijn ogen zie. Terwijl hij naar de deur loopt, pak ik zijn bovenarm vast om te voorkomen dat hij niets doms doet.

"Ze heeft bijna alles verpest," zegt hij me met op elkaar gebeten kaken, "Zij is de reden dat ik al twee dagen lang niet meer weet wat ik moet doen." Ik begrijp waar zijn woede vandaan komt, maar het is haar niet gelukt.

"Het spijt me dat ik het niet eerder vertelt heb, Nate, maar ik maakte me zo'n zorgen om die video.

"Ik begrijp het, Mila," zegt hij me, "maar ik moet ervoor zorgen dat ze hier spijt van krijgt. Heb je haar telefoon nog?"

Onzeker geef ik hem aan hem en samen verwijderen we de video. Nathan vroeg eerst nog of hij hem mocht kijken, maar ik verbood het hem.

"Mila ga naar je kantoor, ik moet even spreken met..."

Hij stopt met spreken, want hij wil haar naam niet uitspreken, maar ik kon haar naar in zijn ogen aflezen. En het zag er niet goed uit. Ik vraag hem of hij niets doms zou kunnen doen met haar, want ergens heb ik medelijden met haar voor het feit dat ze zo wanhopig is.

Voor ik het weet tilt Nate me op en drukt zijn lippen op die van mij. Ik voel zijn kaken ontspannen, alsof hij dat nodig had om tot rust te komen.

"Ik ga weer terug naar mijn kantoor," zeg ik hem met een kleine glimlach, "succes."

"Zie ik je vanavond in mijn appartement?" Vraagt hij me nog voordat ik wegloop. "Oké."

Niet veel later zie ik Emily het kantoor van Nathan inlopen en hoor ik hard gebulder. "Hoe durf je dit tegen mijn meisje te gebruiken? Ik wil je hier nooit meer zien, bij deze ben je ontslagen. Pak je spullen en verdwijn uit dit gebouw. Ik wil je nooit meer zien!," roept hij hard, "laat ik het ze zeggen: als ik je hier nog één keer zie, breng ik je persoonlijk naar Dante Rodrigues. Is dat duidelijk?"

Vijf tellen later rent ze huilend zijn kantoor uit. Nathan heeft haar dus niet voorzichtig aangepakt. Ik voel me schuldig, maar het is wat ze verdiend. Ze probeerde Nate en mij uit elkaar te drijven en dit is precies wat ze verdiend.

En ik heb mijn man weer helemaal voor mijzelf.

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now