• 55 •

7.6K 120 7
                                    

De volgende ochtend op werk zie ik Nathan staan. Ik loop naar hem toe en doe net alsof ik bijna struikel. "Sorry meneer, ik had u niet gezien." Lieg ik. Ik had hem per ongeluk expres niet zien staan in zijn witte, perfect zittende overhemd en zwarte pantalon.

"Geen probleem, mevrouw de Bruijn," zegt hij met een grijns, "ik zou u graag na de lunch in mijn kantoor willen spreken... om de wekelijkse cijfers te bespreken."

Er is een hint in zijn stem te horen. Nate en ik gaan de wekelijkse cijfers absoluut niet bespreken.

"Ik kom wel even langs dan." Zeg ik hem met een knipoogje. Hij grijnst en loopt dan verder naar zijn kantoor. Ook ik loop weer naar mijn kantoortje.

Ik maak een begin aan de wekelijkse financiën, maar ik kan me niet concentreren. Nathan's lippen op die van mij zijn het enige waar ik aan kan denken.

Zonder dat ik het door had, is Stefan mijn kantoor ingelopen en laat hij me schrikken door me ineens bij mijn schouders vast te pakken. Als ik bijgekomen ben, vraag ik hem wat hij komt doen en hij vraagt me zonder enige twijfel mee op een tweede officiële date.

Shit. Hoe kom ik hier uit?

"Ik ben eigenlijk al met iemand aan het daten." Lieg ik half. Ik lieg niet helemaal, alleen zijn Nate en ik niet aan het daten. We zijn meer friends with benefits.

"Oh dan is dit erg awkward," zegt hij met een ongemakkelijk lachje, "wie is de gelukkige?"

"Een oude vriend van school," lieg ik nogmaals, "we kwamen elkaar een paar weken geleden tegen en raakten weer in gesprek."

"Ik ben erg blij voor je Mila." Zegt hij. Ik vind het vervelend hem af te koeten wijzen, want hij is oprecht zo'n lieve jongen. Maar mijn hart ligt bij iemand anders.

Iemand die nu waarschijnlijk op mij aan het wachten is, want het is al bijna één uur 's middags. Ik neem snel afscheid van Stefan en haast me naar het kantoor van Nate.

"Meneer Koster?" Vraag ik als ik op de open deur van zijn kantoor klop. Hij loopt vrijwel meteen naar me toe en drukt zijn lippen op die van mij. Ondertussen sluit hij de deur van zijn kantoor met zijn voet.

Ik voet zijn tong over mijn onderlip glijden, vragend om toegang. Ik open mijn lippen een klein beetje en onze rongen vinden elkaar. Er ontstaat een vuurtje in mijn lichaam, ik krijg het er warm van.

Nate tilt me op en ik sla mijn benen om zijn middel en ik draai mijn vingers vast in zijn haar.  Hij draagt me naar zijn bureau en gooit al zijn papieren eraf. Hij plaatst mijn billen op het koude hout, zonder zijn lippen van die van die van mij te halen.

"Ik wil je, Mila." Fluistert hij zachtjes tussen het zoenen door.

"Ik jou ook." Fluister ik terug.

Ik weet niet of het kwam door het moment of omdat ik gewoon enorm naar hem verlangde, maar ik wilde hem. Hier en nu.

Hij begint met het ontknopen van mijn zwarte blouseje en laat het van mijn schouders zakken. Hij si ongeduldig... ik vind het leuk.

"Je bent zo mooi, Mila." Fluistert hij terwijl hij kort naar mijn lichaam kijkt. Een glimlach ontstaat op mijn lippen en gretig trek ik Nate weer tegen me aan om hem te kunnen zoenen. Ondertussen begin ik zijn riem los te maken, totdat ik een heel bekende stem bij de deur hoor.

"Nate, ben je binnen?"

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now