• 153 •

4.7K 82 0
                                    

De rest van de week ging gelukkig erg snel voorbij.

Nate ging elke ochtend vroeg naar werk, het was verschrikkelijk. Ik haatte het om elke ochtend weer afscheid van hem te moeten nemen. Ik wist wel dat hij weer terug zou komen, maar ik mis het om de hele dag bij hem te kunnen zijn. Het appartement werd zo stil als hij weg was.

De dagen leken sneller te gaan sinds ik thuis werkte, maar ik vond het vervelend om de hele dag vanuit huis te moeten werken. Gelukkig gaf het werk dat me te doen stond een goed doel en een volle dagbesteding. Ik heb dan ook vooruit kunnen werken voor een aantal projecten en ik heb zelfs wat werk van Lauren overgenomen zodat zij een aantal belangrijke telefoontjes kon plegen naar Dubai. Het had iets te maken met het verhogen van de inkomsten, want dat was hard nodig volgens onze baas. Nathan heeft me er niets over vertelt, maar ik denk niet dat het heel erg belangrijk was dan.

Ook hebben Julia en ik een aantal keer afgesproken om Nathan's verjaardagsfeest te plannen. Telkens vertelde ze me weer over haar leuke nieuwe dates en dat er dit keer een erg knappe jongen was waarvan ze al had bedacht dat ze hem mee ging nemen naar het feest. Stiekem vroeg ik me af of het überhaupt wel zo ver zou komen, aangezien Juul best wel vaak een one night stand heeft, maar ik geef de hoop niet op. Misschien dat ze 'de ware' wel vind.

En voordat ik het wist was het de ochtend van Nathan's feestje.

"Goedemorgen, slaapkop." Klinkt er wanneer ik mijn ogen open. Ik weet niet of Nathan daar de hele ochtend al bij het bed op mij staat te wachten of dat ik gewoon een belachelijk goede timing heb om op te staan, maar weer wordt ik wakker terwijl Nathan in enkel een handdoek mij een goedemorgen wenst.

"Nu ik jou zie, heb ik wel een hele goede morgen." Zeg ik hem met een glimlach terwijl ik uit het bed stap om hem op zijn lippen te kussen, "gefeliciteerd, knapperd."

"Dankjewel." Zegt hij iets wat ongemakkelijk. Hij kust me nogmaals op mijn lippen en lacht als ik hem vraag hoe het voelt om vijfentwintig te zijn. "Hetzelfde als toen ik vierentwintig was." Zeg hij me lachend.

"Jij en je slimme woorden altijd." Zeg ik hem terwijl ik met mijn ogen draai. Nate zegt dat hij zich maar eens aan moet gaan kleden. Ik zeg hem dat ik het jammer vind dat hij moet werken op zijn verjaardag, maar hij beloofd dat hij vanavond om vijf uur precies klaar is en dat hij dan de hele avond van mij is.

"Goed, want ik heb een verrassing voor je." Zeg ik hem plagend. Hij vraagt me wat ik van plan ben en dus zeg ik hem dat ik hem vanavond ergens mee naartoe neem.

"Ik ben benieuwd." Zegt hij terwijl hij zijn handen op mijn heupen legt en me in mijn nek begint te kussen. Lachend zeg ik hem dat hij nog even moet wachten.

Hij lacht om mijn opmerking en zegt dat hij zich nu echt klaar moet maken om naar werk te gaan. "Nee." Zeur ik terwijl ik mijn armen om zijn nek heen sla en hem vraag of hij alsjeblieft niet weg wil gaan.

"Waarom ben je altijd zo tegendraads?" Vraagt hij me lachend. Ik haal mijn schouders op, omdat ik het antwoord zelf ook niet weet. Hij lacht weer en drukt dan zijn zachte lippen tegen die van mij. Zijn ene hand ligt op mijn bil en vraagt voor meer, maar als ik het bandje van mijn hemdje laat zakken, stopt hij.

"Nu moet ik me echt aan gaan kleden, voordat ik iets doe waarmee ik niet meer kan stoppen," zegt hij me waardoor ik hem smekend aankijk, "stop met die puppy ogen, Mila. Die werken niet bij mij."

"Oh, als dat niet werkt, misschien werkt dit dan wel." Zeg ik hem. In een snelle beweging pak ik de handdoek die Nate om zijn middel draagt en trek hem van zijn lichaam af. Zonder oogcontact met mij te verbreken zegt hij: "Oh dat heb je niet gedaan, mevrouw de Bruijn."

Hij schenkt me een snelle grijns en ik weet wat er gaat gebeuren. Alleen al de gedachten eraan, laat mijn lichaam in vuur en vlam staan. Ik bijt op mijn lip en kijk daarna kort naar zijn lippen.

"Daar ga je spijt van krijgen." Mompelt hij vlak voordat hij zijn lippen op de mijne drukt.

Hij maakt een spoor van kusjes van mijn lippen naar mijn nek. Hij bijt zachtjes op de huid van mijn sleutelbeen en daardoor hap ik naar lucht. Hij begeleidt me naar het bed waar ik nog geen vijf minuten geleden in lag en legt me iets wat hardhandig op het bed.

Hij zorgt ervoor dat ik alle spanning in mijn lichaam kwijt raak, op de meest perfecte manier.

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now