• 154 •

4.3K 80 0
                                    

"Dit noem ik nog een een fijne verjaardag." Zegt hij met de meest grote glimlach ooit. Hij staart me met de meest rare blik ooit. Hij scant mijn gezicht en ik begin dus enorm te blozen. "Waarom kijk je zo naar me?" Vraag ik hem terwijl ik met mijn vinger over zijn blote borst kriebel. "Gewoon," zegt hij terwijl hij zijn schouders ophaalt en een rode blos op zijn wangen, "ik voel me de gelukkigste man op de wereld."

Met een grote glimlach zeg ik dat hij aandoenlijk is, maar natuurlijk gaat hij daar tegen in waardoor ik natuurlijk weer lach. Hij is zo schattig, hij weet het zelf niet eens.

"Ik moet nu echt naar werk," zegt hij me als hij me op mijn voorhoofd heeft gekust, "ik geef mijn prachtige vriendin de schuld dat ik te laat op het kantoor ben."

"Het is je eigen schuld dat je te laat ben." Merk ik op. Hij grinnikt en vraagt: "Dus jij ben niet degene die die handdoek van mijn middel af trok?"

"Geen commentaar." Zeg ik heel simpel. Hij lacht en stapt dan uit het bed om zich aan te kleden. Ik bekijk zijn perfecte silhouette terwijl ik er lekker bij ga liggen. Zijn billen zijn gespierd en zelfs zijn kuiten zien er perfect uit. Ik bekijk hem zorgvuldig terwijl hij uit de ladekast een onderbroek pakt en vervolgens aantrekt. Het elastiek schiet tegen zijn blote huid aan en zorgt ervoor dat de vlinders in mijn buik gaan fladderen. Hoe komt het dat deze man zo perfect is?

Ik klim het bed uit en pak het shirt dat Nathan had klaargelegd van het bankje. Hij kijkt mijn kant op en heft één wenkbrauw. "Ahem, excuseer me, maar dat is mijn shirt." Zegt hij wenkend naar het shirt dat ik in mijn handen heb. Ik schud mij hoofd en zeg hem dat hij vanaf nu van mij is.

"Het staat jou toch beter," zegt hij met ene knipoog, "nu moet ik echt gaan."

Hij plaatst een kus op mijn voorhoofd. Ik ruik zijn bekende geur meteen. De geur van zijn aftershave vult mijn longen. Het is bedwelmend.

"Tot vanavond." Zeg ik hem. Afscheid nemen van Nate als hij naar het werk gaat, word maar niet makkelijker. Gelukkig kan ik me de hele dag focussen op het feest voor Nathan.

Ik bel even met Kathy en zij vertelde me dat ze alles had geregeld voor vanavond. Bijna alles staat al klaar. Over een paar uur komt ze langs om de puntjes op de i te zetten.

Ik had beloofd een taart te maken voor vanavond. Ik ben dus snel naar de supermarkt gegaan om een aantal spullen te kopen zoals een taartmix en eieren. Get kostte me ruim drie uur om hem te maken, maar het is me gelukt. Ik ben absoluut geen professional en ik zeg niet dat de taart heel erg mooi was, maar ik denk dat ik het aardig goed gedaan heb.

Pas als de hele taart klaar is, heb ik door wat voor een rommeltje het is. Er zit zelfs bloem in mijn haar. Ik besluit nog even snel te douchen voordat Kathy langskomt.

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now