• 134 •

4.9K 87 11
                                    

Het is een uur geleden sinds Lauren de doos op de grond liet vallen. Ik probeerde weer aan het werk te gaan, maar ik kan het niet vergeten. Er lag zo veel op de grond... zo veel drugs. Op dit moment worden er honderden, misschien wel duizenden kilo's drugs in de kelder van mijn werkplaats geplaatst. Ik moet even tot rust komen...

Maar wat als er wat anders in die dozen zit? Iets erger?

Plots schrik ik op, want ik hoor Liam keihard roepen dat hij helemaal klaar is met 'die gozer'. Ik hoef er niet lang over na te denken, want ik weet meteen dat hij het over Sawyer heeft. Ik vraag me af wat er gebeurd is, maar ik heb Nate beloofd om mijn kamer niet uit te gaan.

Ik probeer me nog te concentreren, maar na een aantal minuten wordt ik uit mijn laatste beetje concentratie gehaald door Liam. "Goed om te zien dat je een harde werker bent." Zegt hij. Blij draai ik me om en vraag hem wat hij hier komt doen.

"Ik kom wat zaken uitzoeken voor Nathan," zegt hij terwijl hij bij mijn stoel komt staan, "ik kwam je ook vragen of je uit Sawyer's beurt kan blijven. Ik wil niet dat je iets overkomt."

"Is goed, Li. Ik blijf vandaag in mijn kantoor, ik heb toch een hoop werk te doen." Zeg ik hem. Ik had dat toch al afgesproken met Nate. Hij bedankt me en zegt dat we snel samen ergens een hapje moeten gaan eten.

"Vergeet dan je geheime vriendje niet, dan kan hij mee." Stelt hij voor.

Ja, niet in een miljoen jaar, bro...

Ik lach en reageer er verder niet op. Hij zegt dat hij nog een afspraak op het kantoor heeft en zegt dat we elkaar snel weer spreken, maar dat hij nu echt moet gaan. We nemen snel afscheid en ik ga weer verder aan mijn werk. We moeten het hem echt snel vertellen, want ik vind het verschrikkelijk om tegen hem te liegen...

Ik heb voor de rest van de dag rustig mijn werk gedaan. Ik sterf van de honger, want ik heb uiteindelijk geen eten meer gehaald. Maar eigenlijk maakt dat me niet uit, zolang Nathan maar veilig is.

"Jij bent de Bruijn toch?," klinkt een herkenbare mannenstem achter me, "ik denk dat wij even moeten kletsen."

Nee, dit kan niet echt gebeuren. Nee, nee, nee, nee, nee... What the fuck doet hij in mijn kantoor?

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now