• 124 •

5.2K 79 9
                                    

Ik loop rustig naar mijn kantoor en start mijn computer op. Ik neem rustig plaats op mijn bureaustoel en voer mijn wachtwoord in. Wat ik daar zie, was ik compleet vergeten. "Shit!" Zeg ik hardop.

Ik haast me direct naar Nate's kantoor toe. En zoals de onhandig doos dat ik ben, kom ik vallend Nate's kantoor binnen.

"Shit, Mila," zegt hij terwijl hij naar mij toe loopt terwijl ik op zijn grond lig, "waarom lig je op mijn grond?"

Hij helpt me met opstaan en daarna zeg ik hem dat ik het hout wou waarderen. Hij lacht en vraagt me of ik het doe zodat hij opnieuw mijn wonden kan verzorgen. Ik rol mijn ogen en zeg hem hoe lang geleden dat alweer is. "Je was toen nog zo'n klootzak." Zeg ik lachend.

"Toch heb ik je voor me gewonnen, of niet soms?"

"Niet echt," zeg ik voor de grap, "maar ik kwam hier om je wat te vertellen. Er is meer geld verdwenen."

"Weer naar een onbekende rekening?" Vraagt hij me. Ik beantwoord zijn vraag door te knikken en zie meteen ana hem hoe frustrerend hij het vindt. Toch bedankt hij me dat ii het hem heb vertelt en hij zegt dat hij het uit gaat zoeken.

"Denk je dat iemand uit het bedrijf het doet?" Vraag ik hem, bang voor het antwoord. "Hoogstwaarschijnlijk wel, diegene heeft de wachtwoorden nodig om bij het geld te kunnen," zegt hij me terwijl hij flink aan het nadenken is, "alsof ik nog niet genoeg te doen heb."

"Heb je hulp nodig?"

"Ik vind het heel lief dat je het aanbied, baby, maar het lukt me wel alleen." Zegt hij me met ene glimlach. Hij bedankt me en geeft me een snelle kus op mijn lippen.

Daarna vertel ik hem dat Julia, Lauren en ik vanavond uit gaan om Lauren's promotie te vieren. Tot mijn verbazing zegt hij dat hij het leuk voor me vind en daarna vraagt hij of we na werk een aantal van mijn spulletjes op kunnen halen om ze naar ons huis te brengen.

Ons huis? De vlinders vliegen door mijn buik bij het idee dat Nate en ik samen gaan wonen.

"Goed idee," zeg ik hem met een glimlach, "ik moet weer aan het werk."

Hij lacht en wenst me een goede dag. Ik glimlach door zijn lieve woorden en kus hem nogmaals op zijn zachte lippen. Ik voel zijn lippen tegen die van mij aan krullen als mijn lippen die van hem raken.

Hij slaat me op mijn billen en zegt dat hij me straks nog even komt opzoeken. Na die woorden loop ik weg.

Ik heb de deur nog niet gesloten of ik hoor Nate al bellen. Hij klinkt niet vrolijk, nee dat zeker niet. Ik hoor hem tegen ene Rodge zeggen dat hij voor het einde van de dag een lijst wilt hebben met mensen die toegang hebben tot het geld.

Ik hoop dat het goed gaat...

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now