• 94 •

6.4K 122 7
                                    

In mijn kamer staat Juul me al op te wachten. Ze zegt dat Nate's kleding mij verrassend goed staan, maar dat de broek iets aan de grote kant is. In eerste instantie voel ik me schuldig, maar ze begint te lachen. Ook ik begin te lachen, maar bied wel mijn excuses aan voor het feit dat ik dit allemaal voor haar heb achtergehouden.

"Ik hoop dat dit de eerste en laatste keer is geweest," zegt ze me waarschuwend, "maar ik moet je wel vergeven aangezien je nu mijn schoonzus bent."

Zoals altijd moet ik om haar lachen. Zij en Nate laten me altijd lachen, het lijkt wel alsof het in de familie zit.

Plots vraagt ze me of Nate me goed behandeld, omdat ze weet dat hij in het verleden niet goed omging met meiden. Ik knik meteen en vertel haar dat hij me oprecht goed behandeld. "Ondanks dat hij me niet kan bieden wat ik wil." Zeg ik verongeluk hardop.

"Wat bedoel je?"

"Gisteravond zei hij me dat onze relatie niet verder kan gaan dan dit. Hij wilt niet trouwen of een gezinnetje." Zeg ik zachtjes en met pijn in mijn hart. Ik weet dat ik veel van hem heb gevraagd, meer dan ik zou mogen, maar toch voelt het zo oneerlijk. Hij is de man van wie ik hou en ik wil een toekomst met hem.

"Wow, is het niet wat snel om het te hebben over de toekomst? Jullie zijn pas sinds gisteravond officieel een stel."

"Ik weet het, maar toen hij het me gisteravond zei was het zo'n schok."

Juul lijkt even na te denken en vraagt me dan of ik kinderen wil, aangezien ik nog maar achttien jaar oud ben. "Ooit wil ik wel kinderen ja," beantwoord ik haar vraag, "en het gaat echt niet om het krijgen van kinderen en al die poespas. Ik hou zo veel van hem en ik wil gewoon weten of deze relatie ergens naartoe gaat, snap je?"

Ze is stil. Voor het eerst in mijn hele leven zie ik dat Julia koster gewoon geen antwoord heeft klaarliggen.

"Toen jij en ik klein waren droomde we altijd van het hebben van de meest mooie trouwerij en elkaar als getuigen hebben," zeg ik haar, "En ik zeg niet dat ik perse moet trouwen, maar ik zou graag hebben wat iedereen in een relatie heeft, zoals romantische etentjes, weekendjes weg en samenwonen."

Julia knikt en vraagt me of ik niet aan het overdenken ben, want we zijn pas net aan het daten. "En het is heel bijzonder dat Nathan überhaupt aan het daten is. Ik denk niet dat ik hem ooit zo gelukkig met iemand heb gezien."

"Zelfs niet met Sofia?" Vraag ik met iets meer irritatie dan ik had bedoeld. Ze schrikt ervan, maar niet door mijn toon. "Hij heeft je over haar vertelt?" Vraagt ze geschokt.

"Yup."

Ze begint te laten en zegt dat ik een jaloerse vriendin ben. Ik had mijn wenkbrauw op en staar haar een beetje boos aan. "Oh kom op hoor, geef me niet die blik." Zegt ze nog altijd lachend, ook ik begin te lachen. Ik kon mijn blik echt niet meer volhouden.

"Maar even serieus Mila, Nate vindt je echt heel leuk," zegt ze me met een glimlach op haar lippen, "En misschien veranderen zijn gedachten wel over relaties en al die dingen. En hoe raar ivm het ook vind dat jij en mijn broer, je weet wel..."

"Een stel zijn?"

"Ja, dat. Je bent nog steeds mijn beste vriendin en ik had het heel erg om je verdrietig te zien, maar ik zie ook dat mijn broer je heek gelukkig maakt," zegt ze terwijl ze mijn hand vastpakt en me ene lieve glimlacht schenkt, "Dus als ik jou was, zal ik me niet te veel zorgen over de toekomst maken en het wat tijd geven om te kijken waar dit jullie naartoe brengt. En misschien eindigen jullie wel met dezelfde gedachtes over de toekomst en dat zou dan geweldig zijn. En zo niet... dan heb je het in ieder geval geprobeerd."

"Je hebt gelijk, Juul," zeg ik terwijl ik haar een knuffel geef, "god, je bent zo'n goede vriendin. Dankjewel."

"Dat weet ik," zegt ze op een Sassy toon, "en ik hou echt heel veel van je Mila, ik hoop dat je dat weet."

"Dat weet ik Juul. En ik hou ook heel erg veel van jou."

Ons sentimentele momentje wordt verstoord door een berichtje van Nathan. "Het is Nate, ik ben hem vergeten te zeggen dat Liam hem nog niet gaat vermoorden."

-
Nathan: Hey, ik heb al een tijdje niet van je gehoord...
Nathan: Ik hoop dat je je begrafenis nog niet aan het plannen bent.
Nathan: Alles oké met Liam?
Mila: Haha mijn excuses, ik ben nog springlevend
Mila: Liam weet het niet dus je hoeft je testament nog niet te schrijven
Mila: Ik ben even aan het kletsen met je zusje x
Nathan: Dat is ene hele opluchting. Ik hoop dat het gesprek met Julia een positief gesprek is
Nathan: Kleedt je om en kom naar de tuin over een uur, x Nate
-

Ik moet blozen door Nate's berichtje. Hij stuurde een 'x'. Ik vraag me af wat hij van plan is...

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now