• 46 •

7.7K 138 2
                                    

De volgende ochtend wordt ik wakker gebeld door Lauren, en ze is pislink. Ze vraagt me waar ik ben. Ik leg haar uit wat er vannacht is gebeurd. Van mijn ontmoeting met de knappe jongeman tot mijn gesprek met Nathan, zelfs dat we echt bijna seks hebben gehad. Ik eindig ermee dat ze wel dat ik daarom terug naar Nederland ben gevlogen.

"Hou op met me hoor!," roept ze zo hard door de telefoon dat ik hem een stukje van mijn oor af moet houden om geen blijvende beschadiging eraan over te houden, "wat is er gebeurd dan?"

"We hebben het beeïndigd, voor goed." Zeg ik haar met pijn in mijn hart.

"Het spijt me Mila, gaat het een beetje?" Vraagt  ze me. Ik zeg har dan ook eerlijk dta ik me erg kut voel, maar dat ik er wel weer bovenop kom. "Nathan is trouwens wel echt bezorgd om je," vertelt ze na een lange stilte, "hij vraagt al de hele ochtend non stop naar je."

"Echt waar?" Vraag ik haar, maar tegen mijn eigen wil in. Waarom boeit het me überhaupt? "Laat maar, ik ga een bad nemen."

"Oké, lieverd. Laat het me weten als je iets nodig hebt he. Ik hou van je, doeg."

Wat moet ik toch zonder Lauren. Ze is zo lief en begripvol. Ik heb dat bubbelbad nu echt nodig.

Ik laat het bad vol lopen en schenk een beetje van mijn favoriete badschuim erin. Hij schuimt enorm en ruikt overheerlijk. Terwijl het bad volloopt, zet ik mijn favoriete muziek lijst op en laat me alvast in het bad zakken.

Het water voelt heerlijk ontspannend op mijn blote huid. Ik blijf maar denken aan wat er gebeurd is met Nathan. Het speelt zich non stop af in mijn hoofd. Mijn gevoelens voor hem zijn sterker dan ik dacht...

Ik wil hem kunnen knuffelen, kussen en hem de mijne noemen... maar dat gaat niet gebeuren, nooit niet.

"Mila?" Klinkt Nathan's stem plots uit de woonkamer, vlak voor mijn deur. Ik zie de deurklink naar beneden gaan en nog voordat ik kan roepen dat hij niet naar binnen mag komen, komt hij binnen.

"Oh shit," zegt hij zodra hij mij in het bad ziet zitten, "het spijt me enorm." Hij draait zich vrijwel meteen om om mij toch mijn privacy te geven. Ben ik even blij dat ik het meest schuimende badschuim in mijn bad heb gedaan.

"Wat doe je hier?" Vraag ik hem terwijl ik mijn bad uit stap en mijn haar uit knijp. "Ik kwam alleen kijken of je in orde was."

Ik knijp mijn natte haar nog een keer uit en vraag hem hoe hij überhaupt in mijn huis komt. Hij vertelt me dat de deur open stond en dat hij daarom naar binnen liep. Hij had niet verwacht dat ik naakt zou zijn. "Ik wacht wel even in de woonkamer."

"Bedankt, maar voor je gaat, kan je me de handdoek aangeven die roze over de deur hangt?"

"Ja is goed."

Hij loopt naar de deur en als hij daar staat, zeg ik hem nogmaals dat hij zich niet om mag draaien. "Rustig maar, ik ben geen viezerik." Antwoordt hij terwijl hij achteruit naar mij toe loopt. Hij houdt de handdoek naar achter en dankbaar pak ik hem aan en sla ik de handdoek om. "Het is weer veilig." Zeg ik als ik zeker weet dat de handdoek goed zit en zo veel mogelijk van mijn lichaam bedekt.

"Dus waarom ben je hier?" Vraag ik hem als ik hem de woonkamer in volg. Hij zegt me nogmaals dat hij gewoon wou checken of alles goed ging en omdat ik mijn sleutel al ingeleverd had, was hij bezorgd.

"Nate ik denk dat we moeten praten," stel ik voor, "zou je hier in de woonkamer willen wachten totdat ik me heb aangekleed?"

"Ja, is goed."

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt