0.02 ♠ I Got You Brother

1.9K 137 447
                                    

Video ve şarkının mükemmel uyumu, bu videoya bayılıyorum.

İlaçları seviyordu, onu uyuşturuyor ve uzun bir süre boyunca gerçekleri, acıları unutturuyordu. Tek kötü yanı şu an başı deli gibi ağrıyordu, birde bu kafayla Shigaraki ile uğraşması gerekecekti. Telefonuna baktı uyuduğundan beri altı saat geçmişti ve Dabi'nin iki saat önce toplantıda olması gerekiyordu. İlk başta gitmemeyi düşündü, daha fazla kafasının ütülenmesine ihtiyacı yoktu ama mesajları okuyunca bundan vazgeçti. Shigaraki daha da sinirlenecekti. Ayrıca onun o ürpertici tavırlarına ve babası olarak hitap ettiği ele bakmak zorunda kalacaktı. Shigaraki istediğinde korkunç olabiliyordu ve Dabi ellerini kollarına bağlı şekilde seviyordu.

Hayatındaki ilk beş yılı çok seviyordu, o anları görmesi ona huzur veriyordu ama o kadar sadece ilk beş yıl. Uzun zamandır eski anılarını görmüyordu, bu yüzden bugün şaşırmıştı. O tatlı annesini böyle hatırlamak istiyordu; onunla televizyon izlediğini ve kafasını okşadığını. Diğer anıları hep arka plana atıyordu onlara ihtiyacı yoktu. Mesajlara baktı Shigaraki dışında deli kız da ona mesaj atmıştı, kızın davranışlarını çok saçma bulsa da gücüne laf edemezdi. Gerçekten işe yarar bir özgünlüğü vardı ama daha yeni tanışmalarına rağmen birlikte takılalım mesajları Dabi'nin sinirini bozuyordu. Gerçi genelde her şey Dabi'nin sinirini bozardı.

Ligtekilerin kişilikleri hakkında onu rahatsız etmedikleri sürece sorunu yoktu, istedikleri kadar manyak olabilirlerdi. Ailesinin ellerini yüzüne ve vücuduna takan deli bir adam yani Shigaraki Tomura patronuydu, bir diğeri travmasını atlatamamış çift kişilikli gibi konuşan davranan Twice'dı. Deli kız Himiko Toga ise kana çok düşkündü, Spinner'ın tuhaf bir özelliği yoktu ama kertenkele olması yetiyordu. Compress'i pek tanımıyordu ama o ve Kurogiri gruptaki en mantıklı kişilerdendi bunu reddetmeyecekti. Pek aklı değerleri yerinde bir gruba benzemiyorlardı ama Dabi için güçlerinin değerli olup olmadığı önemli olan tek şeydi.

Bara vardığında kapısında bir iki dakika bekledim. Derin bir nefes aldı ve içeri girdi, buna ihtiyacı olacaktı. Shigaraki duvara yaslanmış bekliyordu, sesi mesajlardaki gibi öfkeli değildi. Yorgun ve bıkkın geliyordu. Yüzündeki o tuhaf el yüzünden yüz ifadesi belirsizdi, sürekli boynunu kaşıyordu. Himiko Toga elinde bıçakla etrafta koşuşturuyordu, Dabi ligteki üyelerden birini bıçaklamasının ne kadar uzun süreceğini düşündü. Compress ve Twice sandalye de oturuyor, içeceklerini içiyorlardı. Spinner etrafta gözükmüyordu. Kurogiri ise her zamanki gibiydi, bir olay patlak verirse savunmaya hazır gibi bekliyordu. Bir sürü kötü adamın olduğu bir barda onları sakin tutmak cidden zor bir işti ve Dabi ile Shigaraki bu duruma hiç yardımcı olmuyorlardı. Bir kaç dakikalık sessizlikten sonra ilk konuşan Shigaraki oldu, her zamanki gibi alaycıydı.

"Telefonun neden kullanıldığını biliyor musun? İnsanların sana ulaşabilmesi için. Tam iki saat geç kaldın, bahanen nedir?"

Dabi omuzlarını silkti, dalga geçemeyecek kadar başı ağrıyordu. Umursamaz bir tavırla cevap verdi.

"Uyuya kaldım."

Shigaraki kaşlarını çattı ama sessiz kaldı, görünüşe göre onunda fazla enerjisi yoktu. Toplantı cidden uzun sürmüş olmalıydı, oysaki şu an da Shigaraki'den bir sürü ölüm tehtidi alacağından çok emindi. Shigaraki başka hiçbir şey demeden üst kata çıktı. Kurogiri her zamanki gibi Shigaraki'yi savunuyordu.

"Tomura uzun zamandır uykusuz, bu planın cidden işe yaramasını istiyor. Ayrıca barım da kavga istemiyorum."

"Karar verdiğiniz o önemli büyük plan nedir?"

Dabi'nin şu an tek isteği aynı Shigaraki gibi yatağa geri dönmekti ve planları öğrendikten sonra aynen bunu yapacaktı. Gereksiz zırvaları dinlemek istemiyordu. Kurogiri bunu kolayca anlamıştı, iç geçirdi, Shigaraki ile Dabi'nin cidden benzer bazı huyları vardı. Tabii Dabi her zaman herkesten daha fazla alaycıydı, kimse o konuda eline su dökmezdi.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora