0.38 ♠ Gasoline

531 76 324
                                    

Şarkı: Halsey - Gasoline

"Are you insane like me? Been in pain like me? Bought a hundred dollar bottle of champagne like me? Just to pour that motherfucker down the drain like me?"

"Are you high enough without the Mary Jane like me? Do you tear yourself apart to entertain like me?"

"And all the people say; You can't wake up, this is not a dream. You're part of a machine, you are not a human being."

"These voices won't leave me alone..."

Halsey'in en sevdiğim şarkısı💜

Touya elindekilere baktı, şimdi kullanabilirdi ama durdu. Bu çok aptalca olurdu. Vücudu bunu kaldıramayabilirdi, Touya mola vermeliydi, en azından yarına kadar. Saate baktı, iki saat geçmişti. Natsuo kesin şimdiye kadar evdeydi ve sözüne uymadığı için ona haklı olarak kızacaktı. Touya onu daha fazla sinirlenmeden eve yürüdü ama durdu, Natsuo'ya kendini affettirmesi gerekiyordu. Touya'nın içinde bunu kabul etmek istemese de bir suçluluk vardı, Natsuo gerçekleri öğrense üzülür ve hayal kırıklığına uğrardı. Touya kendini bir hediye ile affettiremezdi ama en azından suçluluk duygusunu hafifletebilirdi. İlk başta kıyafet mağazasına girdi.

Natsuo için alabileceği tam Touya'nın giydiği gibi olan güzel kıyafetler vardı ama Touya kendini kontrol edemedi, renkli kıyafetler tarafından cezbedilmişti. Şimdi bir papağan bulsa ne komik olurdu ama Touya ne kadar çabalasa da bulamadı. Şans Natsuo'nun yanındaydı ama Touya  gözlük ile şapka takan bir penguenin olduğu sarı tişörtü görünce neredeyse kahkaha atıyordu. Bu kardeşine harika uyardı. İntikam zamanıydı ama Touya durdu. Parası var mıydı? Bu niye aklına gelmemişti! Oh, Touya bu pengueni kaçırmak istemiyordu. Touya umutla cebini kurcaladı, ah ceketin de hiçbir şey yoktu, tamamen boş. Tabi ki de, tüm parasını uyuşturucuya vermişti! Şans bir kez daha Natsuo'nun yanındaydı. Touya eli boş döneceği için sinirlendi, bunu başka zaman halletmesi gerecekti.

Eve yürüdü, karnı acıkmıştı. Touya eve geldiğinde babası dışında herkes masa da oturuyordu, o adam sonunda Shouto'yu yalnız bırakmıştı. Yemekleri yemiş ve toplamak üzereydiler, Natsuo kızgın görünüyordu ama onu görünce duraksamıştı. Ardından Touya Shouto'nun tepkisiyle şaşırdı, bunu beklemiyordu.

"Onun dedikleri önemli değil, Touya-nii ben beğendim..."

Shouto bacaklarına sarıldı.

"Denediğin için teşekkür ederim..."

Touya ne diyeceğini bilmiyordu ve demesine gerek de kalmadı, Shouto çekinerek ondan uzaklaşmış ve koşarak odasına gitmişti.

"Touya... Sen... Vovv. Bunu beklemiyordum ama beklemeliydim, Natsuo seni iyice gotikleştirmek için yapıyor olmalı."

"Hey, ben masumum! Şu an öğrendim!"

"Evet ama siyah kıyafetler alarak onu bu yola sen soktun."

"Saçını siyaha boyamasını da istemiştim ama yapmamış..."

"Ne... Yani tek üzüldüğün bu mu?"

"Evet."

Fuyumi göz devirdi ve mutfaktan ayrıldı. Natsuo ve Touya tek kalmışlardı.

"Evde olmadığın için ilk başta sinirlendim, bana yalan söylediğini ve yine kendine zarar verdiğini düşündüm."

"Ben o adama dayanamadım... Evden çıkmak istedim ama kötü bir şey yapmadım! Piercing bana güzel bir seçenek gibi gelmişti."

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin