0.06 ♠ Little Brother

1.1K 99 310
                                    

Fırtınalar esen şimşekler çakan rüzgarlı bir geceydi, Shouto her çocuk gibi bundan korkmuştu. Uykuya tam dalacağı an şimşek çakıyordu, annesinin yanına gitmek istiyordu ama annesi bütün gün onunla ilgilenmekten yorgundu. Annesini rahatsız etmemeli ve tekrardan uyumayı denemeliydi, belki sonunda bunu başarabilirdi. Yatakta bir saat boyunca dönüp durdu, hala uyuyamıyordu. Ne yapacağından emin olmasa da odasından ayrıldı, belki de Fuyumi-nee'nin yanına gitmeliydi. Fuyumi-nee'nin odası Natsuo-nii'nin odasının tam yanındaydı. Natsuo'nun odasını geçtikten sonra Fuyumi-nee'nin kapısında durdu, ablası derin bir uykuda görünüyordu. Shouto onu uyandırmaya kıyamadı. Natsuo'nun bazen geç yattığını biliyordu, uyanık olduğunu umarak ağabeyinin odasına girdi ama Natsuo horuldayarak uyuyordu.

Shouto sonunda pes ederek odasına geri yürümeye başladı, tek başına uyumalıydı. Belki de oyuncak ayıya sarılsaydı uyumayı başarabilirdi. Ama ayaklarının onu getirdiği yere bakınca burasının onun odası olmadığını Touya-nii'nin odasına yaklaştığını fark etti. Touya-nii'nin odası diğer kardeşlerinin odasından daha uzak evin pek görülmeyen bir yerdeydi, Shouto bunun nedenini anlamamıştı. Touya-nii diğer kardeşleri ile iyi anlaşıyordu, Shouto bunu biliyordu. Touya ve Natsuo sürekli birlikte zaman geçiriyordu ama o zaman neden ağabeyinin odası çok uzaktaydı? Belki de en büyük olduğu için biraz ayrı kalmak istemiştir diye düşündü, Shouto. Çünkü Touya-nii artık bir gençti, Shouto acaba Fuyumi-nee'de birkaç yıl sonra odasını değiştirecek mi diye düşünmeden edemedi.

Shouto daha önce Fuyumi-nee ve Natsuo-nii'nin odasını görse de Touya-nii'nin odasına hiç girmemişti. Touya ve Natsuo iyi anlaşsa da Shouto Touya'nın odasına pek kimsenin girmesine izin vermediğini düşündü çünkü Touya-nii genelde odasında tekti. Shouto Touya-nii'nin odasının nasıl göründüğünü merak etti, diğer kardeşlerinden çok büyük bir odası mı vardı? Natsuo-nii gibi her yerde posterler asılmış, bir sürü çizgi roman ve figürlerin olduğu bir oda mıydı? Yoksa Fuyumi-nee gibi odası düzenli ve temiz her yerde arkadaşlarının fotoğrafı mı asılıydı? Shouto annesinin çoğu zaman Natsuo'nun odasının dağınıklığından şikayet ettiğini duyardı, annesi Natsuo'ya her zaman biraz Fuyumi'yi örnek almasını söylerdi. Shouto daha önce Natsuo'nun odasını ciddi bir karışıklık içinde görünce annesine hak vermişti, Natsuo-nii o karışıklık içerisinde nasıl istediğini buluyordu Shouto anlamamıştı. Neyse ki Natsuo onca sözden sonra odasını toplamaya karar vermişti.

Touya-nii her zaman Shouto'ya karşı nazik olsa da odasına gecenin bu vakti girerse ona kızacağını düşündü, o yüzden uzun süre holde durdu. En sonunda ağabeyinin de uyuduğunu düşünerek Touya'nın odasına gitmekten vazgeçti ama tam geri döneceği sırada Touya-nii'nin kapısının açık olduğunu fark edince Shouto heyecanlandı, belki de ağabeyi uyanıktı. Natsuo-nii'nin bazen geç saatlere kadar müzik dinlediğini biliyordu, onun hakkında bildiği tek şey oyun, çizgi roman ve müziğe bayılmasıydı ve bunu da iki kez annesinin Natsuo'ya geç yattığı için kızdığını duyunca öğrenmişti. Ama belki de Touya-nii de geç yatmayı seviyordu. Shouto kardeşleri hakkında az şey bilse de Touya-nii hakkında hiçbir şey bilmediğini fark etti. Natsuo-nii müziği sever, Fuyumi-nee yemek yapmayı ve anneleri ile alışverişe gitmeyi severdi ama Touya-nii ne severdi?

Aniden odanın ışığı açılınca Shouto şaşırdı, Touya-nii kesinlikle uyanıktı. Shouto içeri girdi, Touya-nii'nin arkası dönük olduğundan Shouto'yu fark etmemişti. Touya-nii'nin elinde bir bardak su vardı, sanırım Shouto'nun düşündüğü gibi gece geç saatlere kadar uyanık kalmıyordu, sadece susadığından uyanmıştı. Shouto Touya-nii'nin su içmesini beklerken Touya suyu bıraktı ve aniden arkasını döndü, Shouto refleks olarak odadan kaçtı. Neden bunu yaptığından emin değildi, belki de Touya-nii'nin ona kızacağından korkmuştu. Shouto Touya-nii'nin kendisinin varlığını anladığını düşünüyordu ama Touya sadece komidinin çekmecelerini karıştırıp bir şeyler aramak için arkasını dönmüştü. Shouto rahatladı. Kapının ardından dikkatle Touya-nii'yi izliyordu, ağabeyi ilaç olduğunu düşündüğü dört tane kutuyu çıkarınca Shouto şok oldu, bu kadar ilaçla ne yapacaktı? Touya-nii'nin ilaçlarının hepsini içmesini izleyene kadar bekledi.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin