0.16 ♠ Colours

676 85 262
                                    

Şarkı: Halsey - Colours

Aslında bölümü ilk başta mutlu planlamıştım ama art arda iki mutlu bölüm kitaba hiç uymaz dedim ve acı çektirmeye karar verdim rlfkskkdd

Aşığım sana Halsey❤ Şarkının sözlerinin hepsi o kadar güzel ve Todorokilerle uyumlu ki sözlerin hepsini yazmaktan zar zor durabildim.

Küçük kardeşin asla sana söylemiyor ama seni çok seviyor.
Annenin sadece televizyon şovlarını izlerken gülümsediğini söyledin.
Sadece üzgün kafan uyuşturucu ile dolduğunda mutlusun.

Her kenarından parçalandın ama sen bir şah esersin. 

Favori cümlem... Touya'nın bunu duymasına birisinin ona bunu demesine çok ama çok ihtiyacı var...

Rei Touya'ya söz verdiği gibi komidin için kilit almıştı, anahtarın biri Rei de diğeri ise Touya da kalacaktı ama Rei Natsuo da anahtar olması konusunda Touya'ya ısrar etti. Neyse ki en sonunda Rei Touya'yı ikna etmeyi başarmıştı, böylelikle artık Natsuo da bir anahtar vardı. Son zamanlarda Touya manik evresinde olduğundan Rei'nin Touya ile özellikle ilgilenmesi gerekmiyordu, sadece ilaçlarını içtiğinden emin olması yeterliydi. Bu aralar Shouto'nun Rei'ye daha fazla ihtiyacı vardı ve Rei sürekli oğlunu korumaya çalışıyordu, bu adil değildi. Kimse çocuğunu babasından korumak zorunda kalmamalıydı.

Rei bölündüğünü yavaşça yok olduğunu hissediyordu, ne kadar çabalasa da Shouto'nun zarar görmesini engelleyemiyordu. Rei oğlunun Touya gibi bir hala gelmesini görmek istemiyordu, kalbi bu acıya dayanamazdı. Ne zaman Rei Shouto'yu korumayı denese Enji ona bir kez bağırır ardından yolundan atardı, Rei artık Enji için bir şey ifade etmediğinin farkındaydı. Eskiden Touya'yı savunurken Enji ona karşı bu kadar kaba değildi, zamanla All Might'ı geçememe hırsı kocasının gözlerini büyütmüş ve daha kötü hale getirtmişti.

Rei hamile olduğu zamanları seviyordu çünkü o zamanlar Enji ona karşı nazik olmaya çalışırdı, Rei hamileyken Enji ona asla zarar vermezdi. Bu nedenden özellikle hamileyken Touya'yı Enji'nin eğitiminden çıkarmayı denerdi, Enji bebeğe zarar vermeyi risk edemezdi. Rei bir daha hamile olmayacağını biliyordu, daha fazla çocuk istemiyordu ama Shouto'yu korumada o kadar yetersiz hissediyordu ki her gün kendini suçluyordu ve Rei yeni bir duygu keşfetmişti; Her geçen gün Enji'den daha fazla korkuyordu.

Rei öfkeli bir Touya gördüğünde de korkuyordu ama sürekli onun oğlu olduğunu ve yardıma ihtiyacı olduğunu kendine hatırlatıyor, Touya'ya bakarken Enji değil farklı şeyler düşünüyordu. Touya Rei'nin bu durumunu fark etmemişti ve Rei elinden geldiğince gizleyecekti, oğlu bu gerçeği öğrenirse bu onu sadece daha da üzerdi. Rei banyoya gitti, kafasını boşaltmak ve ferahlamak için yüzüne birkaç kez su çarptı. Yorgun hissediyordu, belki de bugün biraz kendine zaman ayırıp dinlenmeliydi ama önce halletmesi gereken bir iş vardı. Ondan sonra ise dinlenebilirdi. Rei Touya'nın yanına gitti ve anahtarı ona teslim etti, ardından Natsuo'nun yanına gitti. Natsuo her zamanki gibi soru sormadan Rei'yi bırakmadı.

"Neden bir anahtara ihtiyacı olsun ki? Neden çekmeceyi kilitlemesi gerekiyor?"

Rei de anahtarın gerekli olmadığını düşünüyordu ama Touya'nın paranoyasını durduramamıştı ve Touya'nın sakin kalmasının tek yolu bu olduğundan Rei bunu yapmak zorunda kalmıştı. Rei Natsuo'ya Touya'nın paranoyasını açıklayamazdı.

"Bildiğin gibi orada çok fazla ilaç var ve Shouto'nun yanlışlıkla onları içmesi iyi olmaz. Bu anahtardan sadece ikimizde ve Touya da var, hiç kimse bir şey bilmiyor"

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Où les histoires vivent. Découvrez maintenant