0.27 ♠ Echo

595 72 380
                                    

Şarkı; Jason Walker - Echo

"Hello, hello. Anybody out there? 'Cause I don't hear a sound alone, alone. I don't really know where the world is but I miss it now."

"I'm out on the edge and I'm screaming my name. Like a fool at the top of my lungs. Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright but it's never enough."

"Listen, listen. I would take a whisper if that's all you had to give
But it isn't, is it?. You could come and save me and try to chase the crazy right out of my head."

Yarım saatir bölüm için şarkı arıyorum, sinirlerim bozuldu... Aslında elimde çok fazla şarkı var ama daha acılı bölümlere daha iyi gider diyerek hiçbirini koymuyorum. En sonunda buna karar verdim, anlamı hoş diye, tek neden bu rldksjd Daha iyisini bulursam değiştiririm, öneriye de açığım.

Neredeyse eve varmışlardı, Touya arabada geçen derin sessizlikten oldukça memnun olmalı ve konuşmamalıydı ama merak ettiği bir şey vardı.

"Nasıl beni bu kadar kolay bıraktılar?"

Sonuçta birilerine zarar vermişti, bu ciddi bir suçtu. Babası bir kahraman olsa bile bu kadar kolay yırtmamalıydı, yoksa kahramanlar burada da mı özel muamele görüyorlardı? Babası bunun aptalca bir hata olduğunu, Touya'nın dikkatsiz olduğunu, bir daha olmayacağını söylemiş ve onu bırakmışlar mıydı? Eğer bir kahramanın oğlu iseniz her şey bu kadar basit miydi? Siz yasadan üstün müydünüz? Her şeyden bu kadar kolay kaçabilir miydi?

"O üç adam beni görünce korkarak gerçeği itiraf ettiler."

Enji adamların tepkilerini hala hatırlıyordu. 'Oh.. O senin oğlun mu! Ne! Lanet! Ne kadar yanlış birine denk gelmişiz! Çok fena battık!' Ardından Touya'yı köşeye sıkıştırdıklarını ve zorla para istediklerini itiraf ettiler, sonuçta bir kahramanın oğluna karşı böyle bir suçlama ile pek şansları yoktu ama yanık izleri görünür olduğundan ve Touya da bir ateş kullanıcısı olduğundan durum bu olsa bile Touya ceza alırdı. Touya'nın şansına kamera yoktu ve Endeavor bu olayın üstünü istediği gibi manipüle edebilirdi, Touya'nın bir suçtan tutuklanması Enji'nin imajına zarar verirdi.

Enji haber başlıklarını bile hayal edebiliyordu. 'Pro Hero Endeavor'un oğlu bir suçlu mu?' 'Todoroki Touya kimdir? Suçlarının detaylı açıklaması sayfa 5'te.' Bir skandal olarak gazatelerde televizyonda yer almak Endeavor'un istediği en son şeydi, zaten medya ile ilişkisi olmadığından onun hakkında en ufak bir olayı bile duyan bir gazeteci bunu hemen kullanırdı. Endeavor bu olayı gizli tutmaya çalışsa bile merkez de Touya'yı ve onu gören onlarca kişi vardı, biri bu haberi sızdırabilirdi. Bu Endeavor'un istediği son şeydi. İş bu raddeye gelirse Endeavor için sıkıntı verici olurdu. Bu yüzden bu meselenin üzerini örtmüştü.

"Ama bu benim yaptıklarımı da söylemeleri anlamına geliyor! Gerçekten eve dönmem hakkında hiçbir sorun yok mu?!"

"Tutuklu kalmayı mı tercih ederdin?"

Endeavor Touya'ya inançsızlıkla baktı, oğlu ona saygı duyup pisliğini temizlediği için teşekkür etmeliyken onun hareketlerini yargılıyordu.

"Hayır ama neden kimse beni hiç yeniden sorgulamadı? Olayı kimseye anlatmadım. En azından benim görüşümü öğrenmeleri gerekmiyor mu?"

Hayır, elbet de Touya bunu istemezdi. Olaydan kolayca yırttığı için mutluydu ama soruları vardı.

"Touya bu yaptığın en mantıklı hareketti, eh eğer saçma bir şeyler anlatsaydın durumu kontrol altına alamazdım. O adamlar daha önce de birilerine saldırmış ve bu yüzden
tutuklanmışlar. Yani sözleri pek güvenilir değil ama evet dediğin gibi yanıkları senin yaptığın belli, bu kanıtlar netken bunu inkar edemem. Adamların ilk baştaki ifadesi senin onlara saldırman ve sebepsiz yere yakmandı ama beni görünce sana ilk saldırdıklarını itiraf ettiler, ardından sen de onları yakmışsın."

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now