0.10 ♠ After Kamino

793 88 261
                                    

Herkes alt katta toplanmıştı ve dikkatlice haberleri izliyordu. Kahramanlara kızılması ve onların sorgulanması Shigaraki'nin hoşuna gidiyordu. Shigaraki bu çocuğun ona katılmasını cidden istese de çocuk ona katılmasa bile görevleri tamamen başarısızlıktan ibaret olmayacağından mutluydu, halkın kahramanlara olan güvenlerini sarsmaya başlamışlardı ve hepsi de bu kaçırma olayı sayesindeydi. Shigaraki Bakugo'ya son kez ona katılması için çağrıda bulunacaktı, çocuğun onlara biraz daha güvenmesi için biraz ona rahatlık vermeye karar verdi.

"Dabi çocuğu çöz."

"Çocuk saldıracak biliyorsun değil mi?"

Shigaraki bir daha aynı şeyi dedi, Dabi çocuğun uslu durmayacağından emin olduğundan bu görevi hemen başkasına attı.

"Twice yap."

Twice mızmızlansa da dediğini yaptı. Çocuğun herkesi yenemeyeceği belli olsa da Dabi çocuğun saldırmadan duramayacağından emindi. Shigaraki çocuğun yanına yaklaştı.

"Kahramanların hepsi yozlaşmış ve bize katılmak varken cidden onlarla mı olmak istiyorsun?"

Bakugo aniden Shigaraki'ye saldırdı ve yüzündeki eli yere düşürdü. Shigaraki babaya çok düşkündü, Dabi çocuğun ölümünü imzaladığından oldukça emindi. Dabi ben demiştim dememek için dudaklarını sıkmak zorunda kaldı, içindeki alaycı kısım çok zor sakin durabiliyordu. Patron şu an zaten sinirli olduğundan herkes diken üstünde duruyordu, Shigaraki herkesi şaşırtarak çocuğa bir şey demedi ve yere düşen babasının elini aldı. Ardından duvarın yarısının yıkan All Might'ın belirmesiyle herkes şok oldu. Ardından başka bir kahraman belirdi ve kimse tepki bile veremeden yakalandılar. Sıkıca sarıldıklarından Shigaraki özgünlüğünü kullanamıyordu, bu yüzden buradan kurtulamazdı. Diğerlerinin özgünlüğü de bu durumda pek işe yaramazdı, bundan kurtulabilecek tek kişi Dabi'ydi.

"Ağaç mı? Lanet olası."

Dabi çoktan yakmaya başlamıştı ki yaşlı bir adam üzerine doğru uçtu ve onu yere serdi.

"Bu kadar sabırsız olma!"

Bu Dabi'nin bilincini kaybetmeden önce duyduğu son şeydi. Kahramanlar Dabi'nin özgünlüğünü bildiğinden oldukça tedbirlilerdi, bir anlık dikkatsizlik sonucu ateş kullanıcısı ani bir saldırı yaparak kaçmak için büyük bir fırsat oluştursaydı bu çok büyük probleme neden olabilirdi. Bu yüzden kahramanlar ilk onu indirdi.

Dabi'nin yerde uyandığında ilk hissettiği şey büyük bir baş ağrısıydı, ilk başta bu hale gelmek için ne kadardır uyuşturucu etkisinde olduğunu düşündü ama ardından bunu yapanın yaşlı bir adam olduğu aklına geldi. Dabi'nin ilk düşünceleri lanet olsun demekti, lig tamamen mahvolmuş ve yakalanmışlardı. Bu durumdan kurtulmaları için mucize gerekirdi. Dabi ayağa kalkmayı denedi, baş ağrısından dolayı ayakta durmak zordu. Ayrıca görüşü pek iyi sayılmazdı ama ayağa kalkabildiğine göre kısıtlanmamıştı, bu onu ilk şaşırtan şey oldu. Kahramanlar onu elde etseydi elbette hemen kısıtlayıcı bilekliklerden takarlardı, özgünlüğünü hissetmeyi denedi ve hala kullanabildiğini fark etti. Vizyonunun kendine gelmesiyle her şeyi daha net gördü. Nerede olduğunu bilmiyordu, tek emin olduğu Barda olmadıklarıydı. Dabi için tamamen yabancı olan bir yerdelerdi.

Herkes burada ve sapasağlam gözüküyordu, Dabi bu umutsuz durumdan nasıl kaçmayı başardıklarını anlamamıştı ama mutluydu. O adamı öldürmeden yakalanmak çok acınası olurdu ve bu Dabi'nin planları arasında yer almıyordu.

"Günaydın uyuyan güzel."

Bu imayı yapan Shigaraki'den başkası değildi, ne kadar üzgün olsa da Dabi ile uğraşmak için mükemmel bir an çıkmıştı ve değerlendiriyordu. Dabi herkesin burada olmasına rağmen Shigaraki'nin neden mutsuz olduğunu anlamadı, hepsi lanet veledi kaybettikleri için miydi? Dabi'nin bu durumda sorabileceği tek bir şey vardı.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now