0.41 ♠ Unholy

618 66 777
                                    

Şarkı: Miley Cyrus - Unholy

"I'm a little drunk, I know it. I'ma get high as hell. I'm a little bit unholy. So what, so is everyone else."

"Wake up in the middle of a breakdown, yeah. Have sex on the table with the takeout."

"I'm sick of the faking, the using, the taking. The people calling me obscene. You hate me, you love me. You just wanna touch me. I'm only trying to get some peace."

Çok detaylı anlatmadım ama bu bölüm biraz rahatsız edici olabilir. Ben baştan uyarımı yapıyorum, yaş sınırı koyacak kadar detaylı değil ama rahatsız olmanız çok mümkün.

Bu bölümü bana bu şarkıyı öneren heavenhides a ithaf ediyorum. Aslında kendisinin başka harika bir şarkı önerisi vardı, bunu Touya'ya en içten dilekleri ile yolluyor: İsmail Yk - Allah belanı versin.

Bu bölümü sen çok seveceksin TOUYAM ÇOK EĞLENİYOR MUHAHAHAH AH TAMAM DÖVME BENİ SUSTUM.

Touyam elden gideyahh

Uyuşturucu aldıktan sonra Touya neler olup bittiği konusunda emin değildi, şu an nerede olduğunu bile anlayacak akla sahip değildi. Tek duyduğu şey yüksek sesli bir müzik. Ayrıca gördüğü tek şey de renkli ışıklar ve kadınlardı. Bir dakika kadınlar niye bu kadar fazlaydı ve sanki biraz açık giyinmişlerdi? Belki canları kulübe açık giyinerek gelmek istemiştir. Touya kim ki onları yargılasın. Sonuçta her zamanki gibi kulüpte takılıyordu, daha önce de bunu yapmıştı ve hiç sorun olmamıştı. Touya bir kadının ona yaklaştığını hissetti, normalde bundan rahatsız olup uzaklaşmalıydı ama zihni bunu umursamıyordu. Tek istediği eğlenceyle çıldırmaktı, Touya ayrıca diğer kadınların başka erkeklere çok sırnaştığını gördü. Eğer aklı yerinde olsa durumu çakabilir ve uzaklaşabilirdi ama değildi, mantıklı hiçbir şey düşünmüyordu. Kadının ona yaklaşmasını doğal karşıladı ve onunla dans etmesine izin verdi.

Biraz kendine gelmeye başladığını hissetti ve durdu, bu kadınla ne yapıyordu? Touya şu an mantıklı olarak kadını terk etmeliydi ama kadının mor gözleri onu cezbetmişti, hayır en çok gözleri değil saçları Touya'yı etkilemişti. Onlar çok güzeldi. Onlar beyazdı... Touya kafasını o saçlara gömmek, onları koklamak ve sevmek istiyordu, ayrıca kadına kocaman sarılıp gitmesine asla izin vermek istemiyordu. Onu kaybetmek istemiyordu. Aniden Touya durdu, kadın Touya'nın saçını mı seviyordu? Touya aldığı sevgiyle şımararak mırıldandı ve iyice kadına sokuldu. O çok annesine benziyordu ve Touya uzun zamandır annesinden sevgi almamıştı.

Kadın elini aniden Touya'nın saçından çekmeye çalışınca Touya sinirlendi, neden herkes onu terk ediyordu? Touya kadının bileğini tuttu, saçını bıraktıysa şimdi kadın kaçacaktı. Hayır! Touya sevgi istiyordu. Touya kadını kısıtladı, kadının boyu ondan çok az kısa olsa da daha güçsüzdü. Bunu yapması kolay olmuştu ama kadın harekete sinirlenmedi, kaçmayı denemedi. Sanki bunu yapmasına izin vermişti, bu garipti ama Touya umursamadı, kadının göğüslerine başını koydu ve kadının elini yeniden saçına götürdü. Diğer eliyle de ona sarılmasını istedi, kadın bunların hepsine uydu. Touya kadının bunu niye kabul ettiğini düşünmedi, neden yabancı birinin ona yaklaşmasına izin verirdi? Bu sorması gereken soruydu, aslında kafası yerinde olsa nerede olduğunu hemen anlar ve kaçardı.

Touya ne kadar uzun süre bu pozisyonda kaldıklarını fark etmedi, bu tatlı an güzeldi. Touya sonsuza dek annesinin kucağında saklanmak ve sorunlardan kaçmak istiyordu. Kadın yavaşça onun başını kaldırdı, Touya gideceğinden korksa da kadın Touya'nın elini tuttu ve onu sürükledi. Touya nereye gittiğini anlamamıştı. Touya'nın kafası biraz kendine gelmeye başlamıştı, etraftakileri ölçüp tartacak kadar iyi olmasa da eskisi gibi değildi. Kadının onu götürdüğü yere baktı, kulüpten ayrılmamıştı. Sadece beraber bir taburede oturuyorlardı ve önlerinde içkiler vardı. Kadın ona içecek bir şeyler verdi, Touya ne olduğunu sorgulamadan içti ama Ağzındaki acı tad öksürmesine neden oldu, bu neydi böyle? Alkol?

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin