0.12 ♠ Lil Numb

703 89 116
                                    

Song: Lily Happy Lil Sad - Lil Numb

Bölüme koyduğum şarkıların hepsini dinlemenizi öneririm çünkü özellikle bu şarkıları arıyor ve seçiyorum, ayrıca hepsi kitap ile alakalı. Örneğin aşağıdaki bu sözler tam Rei ve Touya'nın durumunu temsil etmiyor mu?

"Wanna kill myself, and I've tried I'm weak. Mom would drive me in, every time I did. "

"I would ask to leave, and they'd give me pills."

"That shit on repeat, every other week. They would numb me down, till I couldn't speak."

••••

Eve geldiklerinde Natsuo hemen Touya'yı görmek için ısrar etse de Touya'nın uyuduğunu fark edince üzülse de beklemeye devam etti. Natsuo ağabeyinin son halinin nasıl olduğu hakkında meraklıydı, annesi iyi olduğunu söylese de Natsuo hala endişeliydi. Dün Fuyumi'yi şüphelendirmemek için hiçbir sorun yok gibi davranmak zorunda kalmıştı. Annesi öğlen Touya ile konuşabileceğini söylediğinde ise sevinmişti.

Touya uyandığında tek başındaydı, bunun olacağını tahmin etse de üzülmeden edemedi. Annesi tabi ki de diğer kardeşleri ile de ilgilenmeliydi. Touya yataktan kalmak istemiyordu, neyse ki kısa süre sonra ilaç saatinin geldiğini belli eden alarm çaldı. Touya biraz bekledi, sonuçta annesi her ilaç saatinde yanında olacağını söylemişti ve beklediği gibi oldu. Annesi bir dakika gecikse de geldi. Touya ilaçları içene kadar ikisi de konuşmadı, ardından Touya yorganı üzerine çekti. Tek yapmak istediği uyumaktı, bunun nedeninin ilaçların artmasına bağlıyordu. Onu o kadar uyuşturuyorlardı ki hareket etmeyi bırak düşünmek bile zorlaşıyordu.

"Touya uyumak istediğini biliyorum ama artık bir iki kural koymak zorunda olduğumdan bahsetmeliyim."

Touya yutkundu, böyle bir konuşma bekliyordu. Hatta bu konuşmanın iki gün geç olmasına şaşırmıştı ama daha fazla artık bu konuşmadan kaçamayacağı belliydi. Usulca olacakları kabul etti.

"Odanın anahtarını istiyorum."

Bu Touya'nın pek beklediği bir istek değildi.

"Anahtarların nerede olduğunu bulamadım, lütfen yerini söyle. Üzgünüm artık anahtarlarına sahip olamazsın ama merak etme bu sadece geçici bir şey."

Touya'nın ayağa kalkacak enerjisi yoktu ve iş birliğini reddederse bu konuşmanın daha uzun süreceğini biliyordu.

"Kitaplığımda ki üçüncü kitabın içerisinde, ben kapıyı kilitledikten sonra panikledim ve oraya koydum."

Rei anahtarı neden bulamadığını şimdi anlamıştı ama Touya'nın anahtarı böyle saklaması onun endişelendirmişti. Anahtar tıpkı Touya'nın dediği yerden çıkınca Touya konuşmanın bittiğini düşündü, oysaki daha yeni başlıyordu.

"Uzun kollu giymen yasak."

"Ama bandajları görecekler ve soru soracaklar! Natsuo zaten çok fazla şey biliyor, bunu bilmesine gerek yok. Onu sadece üzecek."

Rei bu tepkiyi alacağını gayet iyi biliyordu, zaten Rei'nin asıl istediği bu değildi.

"O zaman her gün kollarına bakacağım ve bunu reddetmeyeceksin."

Eğer ilk başta bunu söyleseydi Touya çocuk olmadığını söyleyerek kızabilirdi ama Touya ilk versiyonun daha kötü olduğunu bildiğinden bunu kabul edecekti, kimse açıklanamayacak sorular sorulmasını sevmezdi. Rei Touya'yı manipüle etmekten hoşlanmasa da başka çaresi yoktu. Rei'nin aldığı bir sürü karar olsa da bazılarını Touya'dan gizledi, onu çok fazla bunaltmaktan kaçınmalıydı.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now