0.34 ♠ Okay

516 71 249
                                    

Şarkı: Chase Atlantic - Okay

"Yeah, positively thinking got me reaching now. Positive I'm blinking, but I don't know how. Positive an oxy just went in my mouth. Positive I've died tonight, no fucking doubt."

"Okay, okay, dirty habits well you. Don't say, you don't say. I got dirty in my own veins, Cobain. Tryna' stop me, I'm like no way, no way, yeah."

"Baby, pass the bottle quit with all the stalling. Not sure if I'm breathing I've been addy rollin' You wouldn't believe this even if you saw it."

"Ask me how I'm doing, yeah, I'm coping. I said, "I'm coping" All I know is okay, okay. Pop another I'm like okay, okay."

"I can feel it in my brain. Hit the tongue, watch it dissolve, just take a taste, yeah."

Videoda ki çeviri de hatalar var ama kaykay sürüşü o kadar güzel ki bunu koymak istedim rkdjd SÖZLERİN HEPSİNİ YAZMADAN ZOR DURDUM! ÇOK GÜZEL OKAY DİYORLAR.

Ayrıca geçen bölümü okumadan ilk şarkıyı dinlenenler Touya'nın bağımlılığını tahmin edebilirdi;) Direkt bu sözden ele vermiştim. "Take drugs, stay high." Şarkılara dikkat;)

Kafayı yemiş Touya oynat bakalım.

İlk başta hiçbir şey olmadı, Touya kendini aptal gibi hissetti. Adam yalan söylemişti, işe yaramıyordu! Touya yorgundu yirmi dakikadır bekliyordu ve olan bir şey yoktu. Bunların hepsi komik bir şakaydı, eve gitmeli ve uyumalıydı. Cidden uyuşturucunun hiçbir etkisi yoktu, Touya hala berbat hissediyordu. Aptalca şeylere kalkışmamalıydı ve bunu bir daha denemeyecekti ama aniden Touya vücudunun karıncalandığını, gevşediğini, rahatladığını hissetti. Bir dakika önceki o yorgunluk tamamen geçmişti, şimdi kendini çok enerjik hissediyordu. Touya durdu, bu tıpkı manik evresindeki enerji gibiydi. Touya aniden manik evresine mi giriyordu? Ama hayır, biraz daha zaman geçtikten sonra Touya bu enerji patlamasının manik evresinin yanında çok hafif olduğunu anladı.

Touya kendini canlı hissediyordu, sanki her şeyi başarabilirdi! O mutluydu, yeniden böyle hissedebileceğini hiç düşünmemişti! Onu iyileştirdiği söylenen ilaçlar hiç böyle bir etki yapmamıştı! Bu ise mucize gibiydi. Touya enerjiden yerinde duramıyordu, acilen yapacak bir şey bulmalıydı. Touya sokaklarda takla atmaya başladı, bunu yapabildiğini bile bilmiyordu! Touya hassasiyetinin arttığını fark etti, ses, gürültü, koku ve renkler ona çok farklı, çok daha yoğun geliyordu. Sokakta bağıra bağıra şarkı söylemeye dans etmeye başladı. Sokakta kimse yoktu ama olsa da bu Touya'yı durdurmayacaktı, zihni mantıklı düşünemiyordu. Touya müzik sesleri duydu, gece kulübü tarzı bir yere benziyordu. Burayı daha önce görmemişti. Normalde Touya tanımadığı bir yer görünce panik olmalıydı çünkü bu evden alakasız bir yerde demekti, Todoroki evinden bir saatlik uzaklıkta yerler bile ona tanıdık gelirdi ama şu an nerede olduğunu bilmemesi Touya'nın umurunda değildi. Tek yaptığı eğlenmekti ve hiçbir şey bunu bozmayacaktı. Touya içeri girmek istedi ama elbet durduruldu.

"Buradan uzaklaş, velet."

Touya öfkelendi, yaşını daha önce düşünmemişti ama elbet giremezdi. Ama eğer onları yakarsa önünde hiçbir engel kalmazdı, kolayca içeri girebilirdi. Touya durdu, henüz uyuşturucunun en ağır etkisinin olduğu zaman gelmemişti. Aklında bir kısım bunun saçma olacağını söylüyordu ama Touya içeri girmek istiyordu! Eğlenmek onun da hakkıydı! Touya korumalara daha da yaklaştı ve elbet sert bir tepki aldı.

"Küçüksün, on dört yaşındaki bir veledi içeri alamam."

O on beş yaşındaydı, neden hala herkes onun daha küçük olduğunu düşünüyordu! Touya Natsuo'nun on beş yaşında kesinlikle çok daha büyük göstereceğinden emindi, on sekiz olduğuna herkesi inandırabilirdi. Touya hafif bir kıskançlık duydu, küçükken herkes Natsuo'nun en büyük olduğuna inanırdı ama neyse ki Touya gelişmişti. Eskisi gibi durmadığı için müteşekkir olmalıydı ama yine de bu kızgınlığını durdurmuyordu.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now