0.48 ♠ Hero

746 72 602
                                    

Şarkı: Skillet - Hero

"I need a hero to save me now."

"And if it kills me tonight. I will be ready to die."

Bu şarkıyı koymak için uzun zamandır bekliyordum, sonunda zamanı geldi.

Bölüm tahminleri? NE KADARDA GÜZEL BİR MEDYA DEĞİL Mİ?

ÖLDÜREM Mİ TOUYA'YI HA NAPCAN HA!

Natsuo on dakika sonra öfkesi geçince kendini bir an da çok suçlu hissetti, bunu yapmamalıydı. Touya bir hata yapmış olabilir ama Natsuo yapmamalıydı çünkü Touya suçlu değildi, bilerek bunları yapmamıştı. Natsuo ise dediklerinin Touya'nın canını yakacağını bilse de söylemişti, o çok hatalıydı. Kendini kontrol etmeliydi, Touya'dan ilk fırsatta özür dileyecekti. Büyük olasılıkla Bu anca yarın olacaktı çünkü babası Touya'yı kimsenin görmesine izin vermezdi ama iyi yanından bakarsak Touya cezalı değildi, yani Natsuo onu istediği zaman görebilirdi, tabii bugün haricinde. Natsuo hafızasını yokladı, aslında babası Touya'yı görmesini yasaklamamıştı, Natsuo onu görebilirdi çünkü Touya'nın sadece odadan çıkması yasaktı. Ama belki de gitmemeliydi, evet bu daha iyiydi çünkü en son Touya kesinlikle çıldırmıştı… Natsuo yanına gidip onu daha da öfkelendirmemeliydi. Touya'yı sakinleşmesi için rahat bırakacaktı. Sonuçta dünyanın zamanına sahipti, değil mi?

Natsuo bu zamanda ilaçların hala olmasını diledi çünkü bu sayede Touya sakinleşebilirdi, belki de şimdi Touya o kadar öfkeliydi ki etrafı yıkıyor, her yeri parçalıyordu. Natsuo Touya'nın en son nasıl davrandığını hatırlamıyordu çünkü Natsuo o kadar kızgındı ki tek odaklandığı bağırmaktı, ağabeyinin tepkisine dikkat edemeyecek kadar öfkeliydi. Touya üzgün müydü? Yoksa o da mı kızgındı? Natsuo'nun o anla ilgili pek fikri yoktu ama kim bilir Touya ondan ne kadar nefret ediyordu. Natsuo ona vurmuştu, ilk kez birine zarar verdi ve bu kişi de Touya'ydı. Zarar vermemesi gereken en değer verdiği kişiye bunu yapmıştı, Natsuo bu suçluluğu hak ediyordu. Suçluluk dakikalar geçtikçe onu o kadar yedi ki odasında olmaya daha fazla katlanamadı ve dışarı çıktı, ayakları onu direkt Touya'nın odasına götürmüştü. Natsuo onu rahat bırakmalıydı, biliyordu ama yapamıyordu. Kapı elbet kilitliydi, babası hızlı davranmış ve anında kapıyı kilitlemişti ama Natsuo'nun demek istedikleri vardı ve kapı ardından da oldukça duyulabilirdi, Touya ile konuşabilirdi.

"Touya-nii ben çok üzgünüm, böyle tepki vermemeliydim. Evet yanlış şeyler yaptın ama bunu hak etmedin. Özellikle o adamın sana yaptıklarından sonra sana kızmamalıydım, lanet olası öfkemi kontrol etmeliydim!"

Touya'nın ne kadar hassas olduğunu biliyordu ama yine de ona bir darbe de Natsuo vurmuştu, sessiz olmalı ve Touya sakinleşene kadar beklemeliydi. Çok büyük bir aptaldı. Bu öfkesini o adamdan aldığı için lanet etti, keşke annesi gibi sakin kalabilseydi. Neden o adamın en kötü özelliğini almıştı ki?!

"Yanlış şeyler yaptığın için seni uyarmalıydım ama bu durumda olmamalıydı, bunun ne yeri ne zamanı değildi. Çok üzgünüm, ben bir aptalım! Özür dilerim! Lütfen beni affet!"

Natsuo yine de bu bağırışın üzerine karşılık almadı, onu o kadar kızdırmıştı ki Touya elbet onunla konuşmak istemezdi.

"Touya-nii?"

Natsuo kapının dibinden hüzünle geri çekildi, Touya onunla konuşmak istemiyordu. Natsuo son tavrından sonra bunu hak ediyordu, Touya'nın kalbini çok kırmıştı.

"Üzgünüm rahatsız ettim, gidiyorum."

Touya onun burada olmasını istemiyorsa ağabeyini rahat bırakacaktı, en azından bunu ona borçluydu. Natsuo üzüntüyle kapıdan ayrıldı ve odasına gitti, yarın deneyecekti. Sonuçta ağabeyi bir yere kaçmıyordu, değil mi? Yine de bu garipti, Natsuo en azından Touya'nın öfkeli olacağını varsaymıştı. Belki de Touya çok üzgündü ve tepki vermiyordu, Natsuo daha önce Touya'nın transa girdiğini görmüştü. Bu Touya için normal bir şeydi ama ya Touya kendine zarar verdiyse? Natsuo'nun kalbi hızlandı, Touya bunu niye yapmasın ki? En ufak bir şeyde bile Touya kendine zarar veriyordu, hatta en son bunu nedensiz de yapmıştı. Hemen Touya'yı görmeliydi. Natsuo'nun odaya girmek için anahtara ihtiyacı vardı, bunun için babasına yalvarması gerekecekti ama onu nasıl ikna edebilirdi ki! Buna inanmazdı.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now