0.30 ♠ Angel With A Shotgun

671 79 335
                                    

Şarkı; The Cap - Angel With A Shotgun

"Get out your guns, battles begun. Are you a saint, or a sinner? If loves a fight, than I shall die with my heart on a trigger."

"They say before you start a war. You better know what you're fighting for. Well baby, you are all that I adore. If love is what you need, a soldier I will be."

"I'm an angel with a shotgun. Fighting til' the wars won. I don't care if heaven won't take me back.
I'll throw away my faith, babe, just to keep you safe."

"Don't you know you're everything I have? And I, wanna live, not just survive, tonight."

"Sometimes to win, you've got to sin. Don't mean I'm not a believer."

Bunu yapmayı uzun zaman önce bıraksa da ihtiyacı vardı, bunu en son ne zaman yapmıştı? Sekiz yıl önce? Elbet şimdi çok farklı görüneceklerdi, yaz kampı olayını saymazsa kesinlikle Shouto'yu en son gördüğünde bir çocuktu. Dabi'nin Shouto'yu görmesine gerek yoktu, onu son zamanlarda görmüştü ve küçük kardeşi tam da babalarının istediği o hayatı yaşıyordu; Güzel bir şah eserdi. Dabi şu an onu görmek istese bile bu imkansızdı, eğer U.A'ya zaten girebilmenin bir yolu olsaydı Shigaraki zaten bunu çoktan saldırmak için kullanırdı. 

Dabi ne kadar kimlik değiştirmek için uğraşsa da yüzündeki yanıkları gizlemesi çok zordu, bunun için maske takması gerekecekti. Elbet bu çok tuhaf duracaktı ama en azından etrafta 'Hey, ben kötü adamım.' diye imaj sergilemesini engelleyecekti. Büyük kocaman gözlükler alabilir ve boynunu atkıyla kapatabilirdi ama çok komik gözükürdü. Eğer bu halde lig üyeleri onu görürse özellikle Toga asla susmazdı ve neden böyle giyindiğini de sorgulayıp dururlardı. Bu Dabi'nin hiç istemediği bir şeydi. Ama yüzünü maskeyle kapatsa da hala tanınabilirdi, bu yüzden saçı içinde kafasına şapka taktı ama sonra durdu ve düşündü. Bir maske çok tuhaf kaçacaktı, bu çok aptalcaydı! Dabi lanet ederek maskeyi kenara attı. Onun yerine gözlük ve atkı aldı, boğazlı siyah bir kazak giydiğinden omuz ve boynundaki yaralar gözükmeyecekti. Dabi şu an Toga'yı kıskanmadan duramadı, onun bu gibi dertleri yoktu. İstediği gibi manyakça sevdiği erkeklerin peşinden koşabiliyordu.

Göz altlarını iyice kapaması için büyük bir gözlük takmıştı ve oldukça komik duruyordu, özellikle kıyafetleri ile olan uyumu mükemmeldi! Resmen şu an moda katili gibi duruyordu, bu değişiklik Dabi'yi çok yormuştu. Sürekli siyah ve beyaz giyindiği için mutluydu, daha önce böyle şeyler ile uğraşmak, enerji harcamak zorunda kalmamıştı. Ayrıca Toga şu an onu bu halde görse fotoğrafını çeker ve kıs kıs gülerdi. Dabi işini oldukça hızlı halletmeliydi, bir veledin oyuncağı olmak istemiyordu.

Dabi ilk başta nereye gideceğini bilmiyordu ama ayakları onu bir okula götürdü ve okulun bahçesine baktı, küçük çocuklar ile doluydu. Dabi aniden birini fark edince dondu, onu göreceğini hiç düşünmemişti. Buraya gelmesinin nedeni elbet buydu ama buna hazırlıklı değildi, eğer dışarıda olmasaydı hemen geri dönecekti çünkü bu yaptığından emin değildi. Fakat o oradaydı, gülümsemeyle çocukları izliyordu, Dabi onu incelemekten kendini alı koyamadı. Eskiden uzun olan güzel saçları şimdi kısaydı, Dabi son sekiz yıldır saçını böyle kullandığından ya da yeni bir değişiklik mi yaptığından emin değildi ama o hala güzeldi. Yıllar onu daha da güzelleştirmişti.

Beyaz bir gömlek ve siyah bir pantolon giyiyordu, bu biraz Dabi'yi şaşırttı. Normalde daha açık renkleri ve renkli giyinmeyi severdi, tarzı değişmişti ya da bugün bunları öylesine giymişti. Dabi bunun değişen tek şey olmasını diledi. Kız kardeşinin her zaman nazik bir ruhu vardı, Dabi bunu seviyordu ve bu meslek seçiminde de etkili olmuştu, Fuyumi hiç değişmemişti. Aralarından birinin hala saf ve masum bir kalbi vardı ama bu ayrıca korkunç demekti. Fuyumi'nin kendi iyiliği için biraz sert olmasını isterdi ama sonuçta Endeavor ile büyümek onu da güçlendirmişti, hızlıca bir sorun olduğunda ya da üzüldüğünde kendini toparlayabiliyordu. O ağabeydi ama genelde asla bu görev için orada olmazdı. Dabi merak ediyordu, Fuyumi'nin daha önce ilişkisi olmuş muydu? Ya da şu an var mıydı? Ama asıl soru mutlu muydu? Dabi mutsuzsa o kişiyi yakmak konusunda hiç sorun yaşamazdı.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora