0.56 ♠ Or Nah

778 65 645
                                    

Şarkı: Somo - Or Nah

"Do you like the way I flick my tongue, or nah? You can ride my face until you drippin' cum. Can you lick the tip then throat the dick, or nah?"

+18 etiketi is comingg. Tabii bunu şarkıdan da anlamışsınızdır. 50 kuruşa poşet satarım^_^

Yaşı küçük olan bir çok okuyucum olduğunu biliyorum. Aslında en az on beş yaş demeliyim ama kimse dinlemez biliyorum. O yüzden en azından bence on iki ya da daha küçükseniz geçin çünkü hoş değil. Hangi kısım olduğunu anlarsınız.

Touya olaydan sonra odasına döndü ve annesiyle ilgilenmeye başladı, Shouto bunu kimseye demeye cesaret edemezdi. Touya buna inanıyordu ve eğer kardeşi bunu yaparsa bu sefer ona çok daha kötüsünü yapacağı konusunda çok ciddiydi. Touya en sonunda yatağa uzandı, son günlerde hiçbir şey hissetmemeye başlamıştı. Hiçbir şey umurunda değildi, günlerdir ağlamıyordu. Bu onun için rekor olmalıydı. Saatler sonra Natsuo Touya'yı çıplak halde yatakta uzanırken buldu. Neden sadece iç çamaşırları ile duruyordu?..

"Touya-nii hasta olacaksın! Zaten vücudun iyi değil, kolay atlatamazsın."

"Umarım."

"Camı da mı açtın!"

Cidden hasta olmak istiyordu!

"Hatırlamıyorum."

"Touya ayağa kalkıyorsun ve kıyafetlerini giyiniyorsun."

Natsuo'nun ciddi tonu hiçbir işe yaramadı.

"Natsuo neden varım? Amacımı yerime getiremedim, yani artık işe yaramazım. All Migh'ı geçemem, o zaman beni o gün niye hastaneye götürdü? Benden kurtulabilirdi, sadece ölmeme izin vermesi yeterliyi. Bundan mutlu olacağını düşünmüştüm."

Natsuo babalarının o sefil halini hatırlıyordu, cidden endişelenmişti. Natsuo ilk kez babasının Touya'yı umursamadığını görmüştü ama Touya'nın bağımlılığı ortaya çıkınca babası direkt Touya'ya bağırmaya başlamıştı. Natsuo ağabeyinin babasını o haldeyken görmesini diledi, bu fikrini değiştirirdi. 

"Nii-san çünkü kimse ölmeni istemiyor."

"Ama ben istiyorum, sizin fikriniz önemli değil. Ben devam edemiyorum..."

"Touya yaşamayı senden daha çok hak eden kimse yok, sırf o adamın istediği hayali yapamadın diye ölmeyi hak etmiyorsun. Bunu kafandan at."

Natsuo camı kapattı ve Touya'nın yanına oturdu. İçerisi buz gibi olmuştu. Aslında Touya istese atlayabilirdi ama yapmamıştı, bu ölme isteğinden az da olsa vazgeçtiği anlamına mı geliyordu?

"Hadi nii-san üzerini giyin, ben de sana çorba getireceğim."

Ama Touya ayağa kalkmadı ve güldü.

"Bazen bir şeyleri yakmak istiyorum, bir hayatın soluşunu izlemek istiyorum. Nasıl bir şey merak ediyorum."

Natsuo buz gibi oldu, birini öldürmekten mi bahsediyordu?

"Birinin canını acıtmak güzel bir şey değil."

"O zaman niye babam bundan keyif alıyor?"

Natsuo'nun bu soruya uygun bir cevap bulması için duraksaması gerekti.

"Almıyor, sadece bunun aşırı olduğunu düşünmemişti. Çocuk olduğunu kabullenmek istemedi, hep yetişkin biri gibi seni eğitmeye çalıştı. Annemiz de hep bunu derdi."

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now