0.21 ♠ Fire Is Not Always Scary

734 79 389
                                    

Şarkı: Melanie Martinez -Dollhouse

Alttaki sözlerin hepsi tamamen Todorokiler ile uyumlu, hepsi resmen aynı ve videoda da tam o sahneler kullanılmış; Dabi'nin gözüktüğü söz ve mutfakta olanları görmelerine izin verme...

"Mom, please wake up. Dad's with a slut and your son is smoking cannabis."

"No one never listens, this wallpaper glistens. Don't let them see what goes down in the kitchen."

"Places, places, get in your places. Throw on your dress and put on your doll faces. Everyone thinks that we're perfect. Please don't let them look through the curtains."

"Picture, picture, smile for the picture. Pose with your brother, won't you be a good sister?"

Shouto uyandığında gecenin ortasındaydı, eli hemen yüzünün yaralı olan kısmına, yani sargısına gitti. Her şeyin bir kabus olduğuna inanmak istemişti çünkü gerçek olamayacak kadar imkansızdı, Shouto asla annesinin onu inciteceğine inanmazdı. Annesi onu her zaman babasından korurdu, artık annesi onu sevmiyor muydu? Çok fazla babasına benzediğinden miydi? Shouto sol tarafından nefret ediyordu. Annesi ondan hep korkmuş muydu? Shouto'nun kafası karışıktı. Annesi şu an neredeydi? Annesi eğer onu sevseydi şu yanında olurdu, değil mi?

Shouto yaralandıktan sonrasında pek bir şey hatırlamıyordu. Sargıya bakacak olursa hastaneye gitmişti, yoksa hala orada mıydı? Shouto ayağa kalktı, hayır burası hastane değil onun odasıydı. Shouto annesinin yanına gitmek istiyordu ama annesi ondan korkar ve ona yeniden zarar verir miydi? Shouto annesini üzmek istemiyordu ama annesi şimdi iyi olurdu değil mi? Anlık bir şeydi ve annesi eskisine dönecekti. Shouto buna inanmak istiyordu, bir cesaretle ayağa kalktı ve odasından ayrıldı. Annesini görmeliydi ona ihtiyacı vardı. Shouto saatin kaç olduğunu bilmiyordu ama gece yarısı olduğundan sessiz olmalıydı, bu yüzden parmaklarının ucuna basarak yürüdü.

Annesinin odasının kapısında duraksadı, bu doğru muydu? Geri dönmeli miydi? Shouto kapıyı açtı, oda boştu. Bu nasıl olabilirdi? Annesi başka nerede olabilirdi? Shouto korktu, annesi babasıyla aynı odada mıydı? Shouto'nun bildiği kadarıyla uzun süredir odaları ayrıydı, neden şimdi aynı oda da olsunlar ki? Shouto bunu bilmek istemediğine karar verdi. Babasının yanına gidemezdi, bu saat de giderse ona kızardı. Shouto yenilgiyle pes etti, annesini göremeyecekti. Yara izi kaşınıp duruyordu, sargı Shouto'yu rahatsız ediyordu. Gözünü merak ediyordu, artık tek gözü ile mi yaşayacaktı? Bu büyük bir sorun olur muydu?

Shouto belki de uyumaya devam etmeliydi, saatlerce uyusa da yorgun hissediyordu. Bu Touya'nın hissettiği şey miydi? Shouto'nun Touya'yla ilgili bildiği en net şey sürekli uyuması ve yorgun gözükmesiydi. Shouto Touya'nın aklına gelmesiyle ağabeyinin yanına gitmeyi düşündü, aylar önce bunu yapmıştı ve Touya ona kızmamıştı. Şimdi de kızmazdı. Shouto kardeşleri ile iki üç ay da bir yakın konuşabilirdi ama bu Touya söz konusu olduğunda çok değişiyordu. Shouto Touya ile iki ay önce alışveriş merkezinde gezdiğini hatırlıyordu, ağabeyi o zaman mutluydu ama o zamandan beri Shouto Touya ile hiç konuşmamıştı. Tabi ki de annesi onu korumaya çalışırken Shouto Touya'yı görmüştü, ikisinin de onun için uğraşması onu mutlu etse de iyilikleri için uzak durmalılardı. Bu yüzden Shouto gitmelerini istemişti, ayrıca daha önce ağabeyini hiç bu kadar kızgın görmemişti. Touya hep nazikti, Shouto Touya'nın içinde böyle bir öfke taşıdığını hiç bilmiyordu.

Shouto diğer kardeşlerini biraz daha iyi tanısa da Touya'nın yanında farklı ve huzurlu hissediyordu, sanki onu en iyi anlayan kişi Touya gibi geliyordu. Shouto bunun nedeninin babalarının sadece ikisi eğittiğinden kaynaklandığını düşündü. Babasının Touya ile nasıl bir eğitim yaşadığını bilmiyordu, Shouto ile aynı mıydı? Yoksa daha kötü müydü? Shouto'nun tek bildiği o doğduktan sonra babasının Touya'yı eğitmeyi bırakmasaydı, Shouto nedenini bilmiyordu. Shouto ağabeyinin özgünlüğünü bile bilmiyordu. Aniden Shouto'nun aklına annesinin dedikleri gelince durdu ve yere çöktü. Sol tarafı iğrençti değil mi?

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now