0.46 ♠ Natural

602 68 323
                                    

Şarkı: Imagine Dragons - Natural

O andan itibaren Shigaraki geçmişini anlatmaya başlamıştı ve bu Dabi'nin gram sikin de değildi. Dabi'nin deli olduğunu mu düşünüyordunuz? Bir daha düşünün. Shigaraki'nin planı nefes alan herkes onu rahatsız ettiği için her şeyi yok etmekti. Dabi bazı kişilerin gereksiz olduğu ve nefes almalarına bile gerek olmadığı konusunda patrona katılıyordu, Dabi niye onların gürültüsünü çekmeliydi ki? Dabi patron ile onları seve seve yok ederdi. Belki de bu yüzden patrona azıcık sempati duyuyordu. Aslında onunla tartışmak çok zevkliydi, bu yüzden sürekli bunu yapardı. Shigaraki de ona uyum sağlar, birbirlerine ölüm tehditleri verirlerdi ve bu çok zevkliydi. Dabi onu kızdırmak için her şeyi denerdi ve bundan büyük memnuniyet duyardı, Shigaraki'nin de bunu sevdiğini biliyordu. Yani neden olmasın ki? Kim birbirini ölümle tehdit ederek flörtleşmeyi sevmezdi ki? Herkes bunu severdi.

Dabi bu heyecanı diğer lig üyelerinden alamıyordu. Twice ile uğraşsa hemen adamın alter tarafı beliriyor ve Twice Dabi'yi bırakıp o adamla konuşmaya dalıyordu, bu Dabi'nin sinirini bozuyor ve hevesini kaçırıyordu. Compress ile uğraşması için pek nedeni yoktu, adam onu rahatsız etmiyor ve aptalca şeyler yapmıyordu. Sanırım Dabi en az onunla uğraşıyordu. Kertenkele ile elbet hep dalga geçiyordu ama o sadece homurdanıyor ve bir şey demiyordu. Sanırım artık pes etmişti, bu yüzden Dabi bundan eskisi gibi zevk alamasa da bu asla susmasını sağlamıyordu. Dabi Toga ile uğraşmayı çok sevmiyordu çünkü konu nasıl oluyorsa çok çılgın bir hal alıyordu ve Dabi o vampire kanını kaptırmaktan tırsıyordu ama bu yine de ona deli demesine engel olmuyordu. Sonuçta hepsi deli oldukları için buradaydılar.

Dabi düşünceleri ile meşgulken Shigaraki'nin hala geçmişini anlattığını fark etti, kendi ailesini yok etmesi Dabi'nin hoşuna gitmişti. Shigaraki'nin taktığı elin babasına ait olduğunu biliyordu ama kim öldürdüğü birini yüzünde taşıyacak kadar saygı duyardı?! Dabi Endeavor'un hiçbir parçasını görmek istemiyordu, yüzüne o adamın elini takmak mı? İğrenç. Bu konuda Shigaraki'yi anlamadı ama ortak bir noktaları vardı. İkisi de babalarından nefret ediyorlardı ama en önemli farkları Shigaraki kendi babasını öldürmeyi başarmıştı, Dabi patronu kıskandı çünkü onun önünde uzun bir yol vardı. Dabi o adam nefes aldıkça rahat etmeyecekti, kendisi ondan yıllar önce kurtulmuş olabilirdi ama adamın hala kardeşlerine eziyet çektirdiğinden emindi. Natsuo evi uzun zaman önce terk ettiğinden o adamdan uzaktı ve güvende olmalıydı ama Fuyumi hala onunla kalmaya nasıl katlanabiliyordu?! Dabi yine de en çok acı çekenin Shouto olduğunu biliyordu, zavallı bebek kardeşi...

Dabi Shigaraki'nin hala herkesten nefret ediyorum konuşmasını sürdürdüğünü fark edince sinirlendi. Anladık en çok sen herkesin ölmesini istiyorsun ama artık susarsan uyuyacağım, demek istiyordu. Eğer bu konu biraz daha uzayacak olursa Dabi çekinmeden yere uzanacaktı ve güzel bir uykunun tadını çıkaracaktı. Bence bu güzel fikirdi çünkü Shigaraki sisteme ve içinde ki insanlara olan nefretini anlatmayı bitiremiyordu, Shigaraki manyaklığını iyice belirttiğine göre artık susmasının zamanıydı. Dabi de aynı şeyi istiyordu ama yarım saat konuşup herkesi uykusundan mahrum etmiyordu. Dabi etrafa bakınmaya başladı, şu köşe kıvrılmak ve uyumak için gayet uygundu ama ne yazık ki yorgan yoktu. Dabi hayal kırıklığına uğradı, kendini ısıtabilirdi ama bunu pek sevmiyordu. Ayrıca yastığın da olmaması onu derinden sarsmıştı. Çılgın doktor bir an da bağırdığın da Dabi etrafa bakmayı kesti, neden bağırmak zorundaydı? Niye kimsenin Dabi'ye saygısı yoktu!

"Pekala size yardım edeceğim, bakalım neler yapabiliyormuşsun."

Dabi doktorun bunu demesiyle rahatladı, yine de bunu bağırmadan söylemesini dilerdi. Sonunda mesele bitmişti ve sığınağa geri dönebileceklerdi.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum