0.47 ♠ Paralyzed

984 74 1K
                                    

Şarkı: NF - Paralyzed

"When did I become so numb? When did I lose myself? All the words that leave my tongue, feel like they came from someone else."

"Where are my feelings? I no longer feel things. I know I should. I'm paralyzed. Where is the real me? I'm lost and it kills me inside."

"Where's the person that I know? They must have left. They must have left with all my faith."

"If life is pain then I buried mine a long time ago but it's still alive and it's taking over me where am I? I wanna feel something, I'm numb inside but I don't feel nothing, I wonder why?"

Şimdiye kadar ki yazdığım en uzun bölüme merhaba deyin.

Touya uyurken Natsuo'nun yapması gereken çok fazla şey vardı, öncelikle kanı temizlemeliydi. Bu hiç hoş bir görüntü değildi ve biri görürse büyük bir sorun çıkardı. Natsuo artık Touya ile ilgili ne yapacağını bilmiyordu, o çok yorulmuştu. Ne kadar kendini yırtsa da Touya'ya yetemiyordu, bunun üstesinden tek başına gelmeye çalışmak onu yoruyordu ve bu sadece fiziksel olarak değildi. Belki de bunu Fuyumi'ye söylemeliydi, o babaları gibi tepki vermezdi. İki kişi Touya ile daha çok ilgilenebilirlerdi ama bu nereye kadar gidecekti? Touya artık hep böyle mi olacaktı? Ne zaman eskisi gibi olabilirdi? Kendine zarar veriyor ve bunu umursamıyordu, ya Natsuo onu görmeseydi ne olacaktı? Touya'nın kan ile ilgilenmeye, onu durdurmaya hiç niyeti yoktu. Touya ne kadar aklını kaybetmişti? O annelerinden çok daha kötü durumdaydı, bu açıktı.

Belki de Touya'ya ilaç bulmalıydı, ilaçları bulmak ne kadar zor olabilirdi? Natsuo ufak bir internet araştırması yaptı ve hayal kırıklığına uğradı, şizofreni için olan ilaçlar sadece bir doktor derse alınabiliyordu. Onun dışında bunlara ulaşmak imkansızdı ama Natsuo belki de doktor izni olmadan ulaşabilecek ilaç bulabilirdi. Sakinleştirici? Uyku ilacı? Touya uyursa dengesiz davranmaz ve kendine zarar vermezdi, Natsuo uyku ilacının yan etkileri olmadan ne kadar sıklıkla kullanılabileceğini araştırdı. Bu elbet de bir tedavi değildi ama Touya'nın huzursuzluğunu kesebilirdi. Ayrıca Natsuo anksiyete ve depresyon için ilaçlara baktı, Touya bayıldığında gelen doktor anksiyete ilacı vermişti ve ağabeyi onları fırlatmıştı. Natsuo babasına ilacın bittiğini söyleyebilirdi, Touya'nın kullandığı her ilaç onun faydasınaydı. Uyku ilacına da bu sayede ulaşabilirdi ama babası Touya'nın zaten hep uyuduğundan bunu ihtiyacı olmadığını söyleyecekti. Yine de Natsuo kendi bir eczaneden bunu alabilirdi, değil mi?

Natsuo uyku hapının yan etkilerine bakınca korktu, kişi kendini daha kötü hisseder ve kendine zarar vermeye başlayabilirdi. Eğer bu durum olursa ilaç hemen bırakılmalıydı. Natsuo Touya'nın kendine daha çok zarar vermesini göze alamadığından bu şıkkı eledi. Ayrıca Natsuo'nun ilk olarak ilgilenmesi gereken başka bir şey vardı, kan nerdeyse her yerdeydi. Özellikle yataktaki kan nasıl temizleneceği hakkında Natsuo'nun hiçbir fikri yoktu. Bunu kirli sepetine hiçbir şey olmuş gibi atamazdı, atsa da kan lekesi kolayca geçer miydi? Yine de evdeki biri elbet fark ederdi, özellikle Sato ya da Fuyumi. Natsuo belki de çarşafları yok etmeliydi, ya da kan lekesi için ne yapılacağını internetten öğrenebilirdi. Son zamanlarda bu Natsuo'ya çok yardımcı olmuştu. Natsuo kaşlarını çattı, kurumuş kanı en iyi çıkaran şey diş macunuydu. Natsuo diş macunu buldu ve denilenleri harfi harfine yaptı, on beş dakika bekledikten sonra ise bezle orayı temizledi. Natsuo bunun işe yaramasını beklemese de oldukça iyi bir iş çıkarmıştı. Tabii bunu yaparken Touya'yı dikkatlice iteklemek zorunda kalmıştı ama şanslıydı o hala uyanmamıştı.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin