0.51 ♠ Ghost

536 71 446
                                    

Şarkı: Halsey - Ghost

"I'm searching for something that I can't reach..."

"My ghost. Where'd you go? I can't find you in the body sleeping next to me. My ghost, where'd you go? What happened to the soul that you used to be?"

Halsey'im... Neredesin canım?

Natsuo'nun diyeceği çok şey vardı; pişman olduğunu ve onu sevdiğini, onu terk etmeyeceğini, bunları demesinin hata olduğunu diyecekti ama Touya bunun için ona fırsat vermedi. Touya atladı, Natsuo onun bunu yapacak kadar dengesiz olduğunu fark etmişti. Hastanede de doktor intihar teşebbüsü olabileceğini söylediğinde Touya'nın pencerede niye durduğunu anlamıştı ve suçluluk onu kemirmişti, olanlarda onun da oldukça hatası vardı. Touya'nın hastanede kalmasını destekliyordu, hatta oda değiştirmesini sağlamıştı ama babası bir an da ne yaptıysa Touya'yı eve götürmüştü. Natsuo Touya'nın bu kadar zamanda yeniden teşebbüs edeceğini düşünmese de gözünü ondan ayırmamıştı ve çatıya giderken her an onu gizlice izlemişti.

Touya ilk başta sadece oturunca derin bir nefes almış ve bunun garip bir şey olmasına rağmen endişelenmemişti çünkü Touya için beklenen bir hareketti ama Touya çatının ucuna gidince Natsuo hemen korkuyla fırlamıştı. Touya'yı konuşarak ikna edebileceğine dair umudu olsa da Touya kararında netti. Touya'nın düşüşü ile Natsuo panikle bir karar aldı ve yapabileceği en iyi şeyi yaptı. Touya'nın yere düşmesini engelleyemezdi, onun kanatları yoktu ama düşüşü hafifletebilirdi. Natsuo Touya kendini atar atmaz ayağı ile yere vurdu ve buzun yayılmasını sağladı, daha önce yaptığı bir şeyi denese de bir an işe yaramayacağını düşünerek korktu. Touya düşerken gözlerini kapatmıştı, Natsuo korksa da onu yakalamayı kıl payı başarmıştı, çok şanslıydı! Çocukken sadece eğlence için yaptığı buzdan kaydırağın hayat kurtarabileceğini düşünmezdi. Touya yere güvenlice inince ardından ona daha hızlı ulaşmak için Natsuo da kaydıraktan kaydı.

"Delirdin mi?!"

Cevap evetti, Natsuo bilse de öfkelenmeden duramadı. Ya orada olmasaydı? Ya onu kurtaramasaydı? Natsuo'nun ağabeyinden duyduğu son şeylerin bu olması onu nasıl etkilerdi, farkında değil miydi!

"Çok öfkeliyim ama sana değil, seni bu hala getiren adama."

Natsuo derin bir nefes aldı ve büyük buz kütlesine baktı, harika onu nasıl yok edecekti? Babasına olanları anlatırsa tek yapacağı Touya'ya bağırmak olurdu ama buradaki buz kütlesi için geçerli bir neden bulamıyordu. Onları eritmek dışında. Natsuo Touya'ya baktı, bunu yapmasını umuyordu ama Touya hiçbir tepki vermiyordu hala gözleri kapalı şekilde yerde uzanıyordu, ölü gibi duruyordu ama değildi. Natsuo bu düşüşün çok hafif olmasını sağlamıştı.

"Touya kalk."

Touya buna pek niyetli durmuyordu, yine de hayal kırıklığı ile gözlerini açtı ve Natsuo onu zorlayınca ayağa kalktı. Natsuo bu buz kütlesi ile daha sonra ilgilenmeliydi, kimsenin görmeme olasılığı kaçtı? Natsuo Touya'yı sıkıca tuttu ve odasına soktu ama bir şey dikkatini çekti.

"Hala hastane kıyafetleriylesin, değiştirmen gerek."

Ve yine hiçbir tepki almadı, Touya ona bakmıyordu bile.

"Harika! Ben yaparım."

Natsuo dolaptan rahat bir tişört ile eşofman çıkardı, Touya'nın hastane kıyafetlerini eliyle çıkardı. Bu zor oldu çünkü Touya ona hiç yardımcı olmadı, tek yaptığı boş bakışlardı ama bir yandan da iyiydi. Touya ona engel olmuyordu. Natsuo Touya'ya tişörtü giydirecekken bir şey fark etti.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now