0.28 ♠ Lust

690 76 260
                                    

Şarkı: Chase Atlantic - Lust

"I don't even wanna fuck, I just like you. I thought I only liked drugs, I'm surprised too."

"Hard drugs, no trust. Fuck love we can do this shit forever if it's lust, yeah. Listen up, yeah."

"Who cares? I give up. I don't care if they don't like me, listen up. Don't give a fuck, yeah. I'll be falling in lust, yeah."

Bölüm adı bulmak konusunda ne kadar berbat olduğum fikrinde anlaştığımıza eminim rkfkdjd Bazen süper uyumlu bazen süper alakasız oluyor, ortası yok.

Son bir haftadır en çok dinlediğim şarkı olduğundan ve ad bulamadığımdan koyulmuş bir bölüm adıdır.

Touya odasında ağlıyordu, Natsuo'nun sesi kesilmişti, gitmiş olmalıydı. Touya ona açıklama yapmak istemiyordu, zaten babası ile olan konuşmasını duymuştu. Touya koluna baktı, burada morarma için bir krem olmalıydı. Bu kadar yara ile atlattığı için şanslıydı. Odasında tıbbı yardım malzemeleri bulunduğundan şanslıydı, uzun bir iki hafta olacaktı. Touya kolunu açtı, tek gördüğü morarma değildi, kesik izleri çok canlı duruyordu. Touya geçmesini ummuştu ama sarmadığını hatırladı, bunu yapmayı unutmuştu ve Natsuo da bir şey dememişti. Bunu birilerinin görmemesi için uzun kollu giyerdi, kış ayında olduklarından bu kolaydı. Touya sağ elindeki kesiği görünce durdu, bunu hatırlamıyordu. Bunu o mu yapmıştı? Hayır, dün bıçağı çıplak elle tutmuştu. O an ne düşünüyordu? Bu mantıksızdı! Yara hiç dikkatini de çekmemişti. Yara yakında geçerdi, Touya'nın umursamasını gerektirecek kadar önemli bir şey değildi.

Touya sürekli odasında olmaya alışkındı, uyumayı denemeliydi. İlaç almayı düşünsede vazgeçti, onlarsız yapabilirdi. Gerek yoktu ve bunu bu iki haftada kanıtlayacaktı. Touya bugün oldukça şey yaşadığından çabucak uykuya daldı. Sabah Touya anlık olarak ne olduğunu unutmuştu ve odasından ayrılmayı denedi ama gerçek ona aniden çarptı. Kapısı kilitliydi, evet babası dün kilitlemişti. Touya yatakta iki saat boyunca uzandı, ta ki kapı tıklama sesi duyuna kadar. Natsuo mu gelmişti?

"Todoroki-san gelebilir miyim?"

Hayır, Natsuo değildi. Touya hayal kırıklığına uğramıştı. Bu bir kadındı, hizmetli kadın Sato olmalıydı ama burada ne yapıyordu? Yasağı sadece kardeşlerini görmemekti, yani onu görebilirdi ama bu Touya'nın umurunda değildi.

"Kapı kilitli."

Touya kadının neden buraya geldiğini anlamamıştı ama kilit sesinin açılmasını duymasıyla şaşırdı, babasının anahtarı kimseye vereceğine inanmamıştı. Kadın içeri yemekle girince Touya anladı, ah cidden kardeşleri ile olamayacaktı. Kadın sadece yemek getirmek amacıyla anahtara sahipti.

"Ben ne sevdiğinden emin değildim ama Fuyumi-san bunların hoşuna gideceğini düşündü."

Fuyumi haklıydı, Touya bunları severdi. Fuyumi evdeki herkesin neler sevdiğini ve sevmediğini çok iyi bilir, önem verirdi. Touya yemeklere sonra dikkat etmeye karar verdi, konuşacak biri bulmuşken soru sordu.

"Bunu sürekli yapacak mısın? Natsuo ile konuşabilir miyim? Lütfen..."

"Todoroki-san iki hafta boyunca bunu yapmamı söyledi, ne olduğunu bilmiyorum ama kardeşlerin ile görüşmene izin veremem. Bu onun emrine karşı olur, çok üzgünüm."

Touya somurttu, bunu beklemeliydi. Kadın odadan çıktı ve Touya kilit sesini duydu. Yemeğe baktı, lezzetliydi ve Touya açtı ama yemek istemiyordu. Touya yemeği odasındaki en dip köşeye koydu. Ardından Touya odada o kadar sıkıldı ki yeniden uykuya daldı.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin