0.33 ♠ Like A Rockstar

562 70 238
                                    

Şarkı: Chase Atlantic - Like A Rockstar

"Take drugs, stay high."

"View the fucking earth from the outside, yeah. Pop pills through the day time."

"And if I die tell my mumma that I died like a rockstar. Fuck the cop car, they will never catch us."

Bu grup niye underrated?

Neden? Natsuo daha kaç kez ağabeyinin başında onu bekleyecekti? Neden bunlar oluyordu? Natsuo bunu her zaman yapmaya devam edemezdi, kalan iğnelere baktı. Sadece iki taneydi, bunları alıp saklamalıydı. Yoksa Touya bunları yok edecekti. Uyandığında öfkeli olmasını istemiyordu ama bu pek mümkün değil gibiydi. Natsuo yorgundu, bütün gece Touya'yı beklemişti ve şimdi de beklemesi gerekiyordu ama Touya'yı yalnız bıraktı. Ağabeyinin kendine gelmesinin tahmini ne kadar süreceğini biliyordu ve bu sırada bahçeye indi. Evdekiler yarım saat sonra uyanmaya başlayacaklardı, Natsuo'nun bunu halledecek kadar vakti vardı. Touya'nın döktüğü ilaçları bulması zor olmamıştı, şanslıydı rüzgar yoktu ve onları savurmamıştı. Bu ona daha da zorlu bir iş çıkarırdı ama dün yağmur yağdığından yer çamur olmuştu, Touya da ilaç kutusunun tamamen içini boşaltarak attığından hepsi mahvolmuştu.

Natsuo belki babasına bunun kazayla olduğunu açıklayıp kaygı ilaçlarını yeniden alabilirdi ama Touya asıl önemli olan ilaçlarına sahip olmadığı sürece durumu yine kötü olacaktı. Touya'ya her ilaç içmesini söylediğinde ağabeyi patlıyor ya da panikliyordu ama içmesi de gerekiyordu! Natsuo ne yapacağını bilmiyordu... Fuyumi, sevgili ablası bilirdi değil mi? Her zaman her şeyin iyi olması için çabalardı, buna da bir fikri olurdu. Babası Natsuo'nun kafasında dönüp duruyordu, bu en mantıklı çözümdü. Babasının ne kadar rezil olabileceğini biliyordu ama Touya'nın sağlığı konusunda endişelenmişti, değil mi? Belki her şeyi sakince anlatmayı denese babası anlayış gösterirdi. Natsuo durdu ama o zaman annesi neden bunu yıllar önce dememişti? Touya'nın durumu o zaman daha iyi diye miydi? Yoksa yine Touya mı saklamak istemişti? Annesi tek başına durum ile ilgilenebileceğine inandığından da söylememiş olabilirdi, tabii bu onun da delirmesinden önceydi.

Natsuo hapları topladı ve çöpe attı. Ardından Touya'nın odasına girdi, ne kadar Touya'yı izlemek istese de onun da uykusu vardı ve kendini yiyip bitirmesi hiçbir işe yaramayacaktı. Natsuo uyumalıydı, Touya uyandıktan sonra asıl sorun o zaman başlayacaktı ama Natsuo Touya'dan daha erken kalkabileceğinden emin değildi. O yüzden yapabileceği en mantıklı şeyi yaptı; Touya'nın yanına yattı. Yatak çift kişilik olduğundan yer sorunu yoktu. Natsuo aniden ağabeyinin kıyafetlerine baktı, o zincirler ile rahat yatabileceğinden emin değildi. Pantolon da ki çıkarılabilen zincirleri yavaşça söktü. Touya ceket ile de rahat olmazdı ama onu çıkarırsa ince bir uzun kollu ile bu soğuk havada üşürdü, Natsuo dolabı açtı ve eline ilk gelen kazağı Touya'ya giydirdi. Ceketi çıkartması kolay olsa da ağabeyinin tişörtünü çıkartmak zor olduğundan Natsuo kazağı direkt üstüne giydirdi. Sonra da uyumak için Touya'nın yanında kıvrıldı.

Touya uyandığında kendini sersem gibi hissediyordu, ah doğru. Natsuo yine onu uyuşturmuştu. Touya bundan nefret ediyordu, bunları daha önce yakmalıydı. Bilincinin geri gelmesine rağmen iki saat boyunca sersem gibi olacaktı. Touya Natsuo'ya bunu yaptığı için kızgındı ama şu an kendini sakin hissediyordu. Zihni sessiz ve rahatlamıştı ama bu hala kendini sersem hissettiği gerçeğini değiştirmiyordu. Natsuo'nun yaptığı hoş değildi! Touya durdu, Natsuo demişken o neredeydi? Koltukta değildi, onu terk mi etmişti? Touya soluna dönmesiyle kardeşini gördü. Umarım Natsuo bunu alışkanlık haline getirmezdi. Üzerindeki kıyafet dün giydiği değildi, Natsuo değiştirmiş olmalıydı. Neden kırmızı renkli, sevimli bir pandanın olduğu bir kazak giyiyordu?! Asıl soru niye panda simli mavi bir şapka takıyordu? Bu nasıl bir kıyafet zevkiydi? Touya dolabını düzenlenmeliydi, aksi takdirde yakında Narnia'ya bile gidebilirdi.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora