0.42 ♠ Be Somebody

505 68 373
                                    

Şarkı: Thousand Foot Krutch - Be Somebody

"I'm just the boy inside the man
Not exactly who you think I am. Trying to trace my steps back here again so many times."

"I'm just a speck inside your hand. You came and made me who I am. I remember where it all began
So clearly.

"We all wanna be somebody. We just need a taste of who we are."

Eve geldiklerinde Touya korkuyordu, babasının öfkeli olduğu alev sakallarından belliydi. Touya bu kadar kolay bunu atlatamazdı, rezilliklerini saymak bitmiyordu. Kredi kartını çalmış, ve içindeki parayı bitirmişti, uyuşturucu kullanıyordu ama babası bunun alkol olduğunu düşünmüştü. Sanırım böyle düşünmesi çok daha iyiydi. Ayrıca Touya'yı bir kadınla yatakta basmıştı, öğk Touya'nın yeniden midesi bulandı. Bunu nasıl yapmıştı? Bunu neden yapmıştı? Nasıl ikna olmuştu? Nasıl bu kadar saftı? Touya'nın çok fazla sorusu vardı ve cevapları ondan başkası bilemezdi. Aslında başka biri bilebilirdi, kadın biliyor olmalıydı. Onu yeniden bulsa tüm sorularını cevaplayabilirdi.

Babası onu kızmakta haklıydı, aptalca davranmıştı. Buna hiçbir şey diyemez, karşı çıkamazdı. Yine de kolu çok acıyordu, ikinci derece bir yanıktı. Hatta neredeyse üçüncü derece, derisi tamamen kopmak üzereydi. Touya vücudunu pek umursamıyordu, zaten kendi bedeninden hep nefret ediyordu. Bu yüzden yanık izi onu üzmeyecekti, o zaten tamamen o adama benziyordu. Neden sahip olduğu vücudu sevsin ki? Bu vücut onun değildi, sadece babasının bir kopyasıydı ama yine de yanık izi Touya'nın umurunda olmasa da şanslıydı. İz saklanılabilir bir yerdeydi, Shouto gibi yüzünde değildi. Touya sorulardan nefret ederdi, yara izlerinin nedenini öğrenmek başkalarına ne fayda sağlayacaktı ki?

Zaten gerçeği dese bile kimse inanmazdı. Birde Touya'ya bunu sormaya cesaret edebilecek kimse yoktu, Touya kimseyle yakın değildi. Sorular hakkında endişelenmesine gerek yoktu. Ayrıca dövmesi zarar görmediği için de şanslıydı. Touya'nın yeniden midesi bulanmaya başlamıştı ama babasının yanında yeniden kusarsa bu pek iyi olmazdı. Babası alkol aldığını ve bu yüzden bunu hak ettiğini söyleyip dururdu. Touya merak etti, evet babası asıl gerçeği bilse ona ne yapardı? Diğer kolunu da mı yakardı? Annesi bunları iyileştirmek için burada olmayacaktı... Onu terk etmişti, onu bu adamla yalnız bırakmıştı! Touya uyumak istiyordu, verilen ağrı kesiciler onu daha da yorgunlaştırmıştı. Odasına gitmek için ayrıldı ama alev fışkıran varlık her zaman ki gibi yoluna çıktı.

"Bu kadar kolay kurtulduğunu mu zannediyorsun?"

Touya yorgundu, bir tartışma daha istemiyordu. Neden onu yalnız bırakmıyordu?

"İki ay."

"Ne?"

"İki ay boyunca evden dışarı çıkamazsın."

Oh, elbet bu tür bir ceza beklemeliydi. Kolunu mahvetmesi babasına yetmemişti. Touya savaşmadı, bunu yapması sadece süreyi uzatırdı. Usulca kabul etti ve odasına gitmek istedi.

"Daha bitirmedim!"

Evet Touya, bir felaket bombası daha geliyor. Hazırlıklı ol.

"Bir daha bu kötü alışkanlıklara devam edersen seni mahvederim! Her şeyin var, neden uslu durmuyorsun? Touya artık seninle konuşmaktan yoruldum, asla söz dinlemiyorsun, asla! Rei sana nasıl katlanıyordu, anlamıyorum."

Annesi nazikti, ona bağırmıyordu. Onunla konuşuyor, ona yardım ediyordu. Babasının yaptığı tek şey ise bağırmaktı. Nasıl hala ses telleri bozulmamıştı, Touya merak ediyordu.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now