0.13 ♠ Solo

738 85 152
                                    

Şarkı: Prismo – Solo

"I'm walking on fire, my debt isn't paid. I'll take myself higher so I'm feeling okay."

"Look at me now, I'm done with the chase. I taught myself how now I'm feeling okay."

"Break me down but I won't be imprisoned. I hold my crown till my heart stops beating."

Medya: animebyfanclubs0
~~

Kamino olayından sonra lig tamamen mahvolmuş haldeydi, All For One'ın tüm hesaplarına erişimi kahramanlar tarafından engellediği için maddi olarak durumları kötüydü. Ayrıca o kadar ani bir baskın yemişlerdi ki Dabi'nin uyuşturucularını alması için hiç şansı kalmamıştı. Eski sığınakları onlarca kahraman ile doluyken şimdi oraya gitmek intihar olurdu. Kahramanlar aptal değildi, elbet de birileri orada durup ortamı gözleyecekti. Dabi başka yoldan istediklerini elde etmek zorunda kalacaktı, genelde onu lig ile tanıştıran Giran için çalışırdı.

Aslında yaptığı tam çalışmak sayılmazdı, Giran suç dünyasında bir iş adamıydı. İstediği bir şey yapardın ve karşılığını alırdın. Dabi'nin tuhaflığı sayesinde çoğu görev çok basitti. Bir yerin kundaklanması mı gerekiyordu, Dabi bunu hemen hallederdi. Giran'ın birçok güçlü bağlantıları vardı, bazıları birinin ölümü için oldukça iyi para verirdi. Dabi şimdiye kadar bu sayede hayatta kalmıştı ama yaptıkları büyük olay yüzünden şu an her kahraman onların peşindeydi ve Shigaraki dikkat çekmemelerini istediğinden buradan ayrılamazdı.

Bu durum sinirini bozuyordu, ilaç ve uyuşturuculara ihtiyacı vardı. Durumunu kimseye söyleyemezdi, suç dünyasında birine güvenmek aptallıktı. Ortak olsanız bile kişisel bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmak sizi yıkması için davetiye vermek gibi bir şeydi. Kimse ama hiç kimse Dabi'nin gerçek adını bilmiyordu, Dabi kimseye bundan bahsetmeyecekti. Eğer biri şans eseri öğrendiyse Dabi konuşmaya fırsatı kalmadan onu öldürürdü, kimliğinin açığa çıkması için henüz çok erkendi. Tüm planlarının işe yaraması için kimliği saklı kalmaya devam etmeliydi.

Dabi Shigaraki'ye gerçekleri tamamen söylemeyecekti ama paraya ihtiyacı olduğundan dikkat çekmeme koşulu ile Giran için bir şeyler yapacaktı, böylelikle Dabi Shigaraki'nin yanına gitti. Patronları dünkü gibi umutsuzca herkesten ayrı bir yerde oturuyordu, kimin geldiğine bakmak için arkasını dönünce Dabi'yi gördü. Dabi bir şey istemediği ya da önemli olay olmadığı sürece Shigaraki'yi rahatsız etmezdi, Shigaraki Dabi'nin bu huyunu seviyordu, en azından Toga gibi her yerden aniden belirmiyordu.

"Saklanmamız gerektiğini biliyorum ama paraya da ihtiyacımız var. Yemek çalmaya sürekli devam edemeyiz, inan bana eğer bu bizim yakalanma nedenimiz olursa seni yakarım."

Dabi son cümleye kadar gayet iyi gitse de sonunda iğneleyici olmaktan kaçamamıştı. Shigaraki Dabi'nin bu haline alıştığından hiçbir şey demedi, tartışmak sadece Shigaraki'yi yoracaktı ve konu Dabi'yse kaçmayı tercih ederdi. O yüzden Dabi'nin beklediği soruyu sordu.

"Dabi o zaman senin güzel fikrini duyabilir miyim?"

"Giran bize yardımcı olabilir, elbet karşılığında bir şeyler isteyecektir ama basit birkaç görev yaparsam bu bizim için bir iki aylık yemek sorunumuzu ortadan kaldırır. Sonrasında ise ne yapacağımızı zaten çözeriz."

"Dikkat çekmemek konusunda anlaşmıştık ama evet bu çok işimize yarayabilir, bunu reddedemem. Eğer dikkat çekmeden bunu halledebileceksen izin veriyorum, istersen Compress de seninle gelebilir. Gizlilik ve kaçma konusunda oldukça iyi."

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin