0.36 ♠ Scars To Your Beautiful

590 78 524
                                    

Şarkı: Alessia Cara - Scars To Your Beautiful

"Maybe we have made her blind. So she tries to cover up her pain and cut her woes away."

"You should know you're beautiful just the way you are and you don't have to change a thing, the world could change its heart. No scars to your beautiful, we're stars and we're beautiful."

"She don't see her perfect, she don't understand she's worth it or that beauty goes deeper than the surface."

BU ŞARKIYI BULANA KADAR CANIM ÇIKTI YOK SİZE BIR DAHA MUTLU BOLUM AYHH.

Mutlu hiçbir şarkı bulamadım ve bir saat uğraştım. Elimdeki en iyisi bu. Neden bir tane bile eğlenceli şarkım yok ki rkdkdk

Bölüm adı bulmak bölüm yazmaktan zor.

Bu şarkının o kadar derin ve çok ama çok güzel bir anlamı var ki... Bölümle uymasa bile bunu kitabıma hep koymak istemiştim. O kadar haklı ki... Lütfen kendinize hep bunları söyleyin💜

Touya uykusundan gürültüyle uyandı, kızgındı çünkü uykusuzdu ve uyumak istiyordu. Ayrıca evde bu gürültüyü kim yapabilirdi ki? Kardeşleri okuldaydı, babasının evden ayrılışını da gözleriyle görmüştü. Yoksa Natsuo eve erken gelmeye mi karar vermişti? Touya yatağın içine süzüldü, Natsuo uyuduğunu düşünürse ona dokunmazdı. Bunu yapmalıydı çünkü Touya'nın onunla baş edecek gücü yoktu, başı ağrıyordu. Mide bulantısı şu an da yoktu, titreme de geçmişti. Artık terlemiyordu da sadece başı ağrıyordu. Etkileri Touya'nın beklediğinden daha kısa sürmüştü. Evet, bu harika fikirdi. Bu etkilere hep katlanabilirdi.

Evdeki ses kesilmedikçe Touya daha da sinirlendi, başı ağrıyordu! Eğer bu kişi Natsuo olsaydı çoktan odasına gelirdi, Natsuo olmadığından Touya odasından ayrılıp sesin kaynağına bakabilirdi. Görevli kadın niye bu kadar gürültü yapıyordu ki?! Touya ayağa kalktı, sesin kaynağı olan mutfağa gitmeye hazırdı ama kapıdan çıkacakken durdu. Oh, kıyafet giymeliydi. Sadece iç çamaşırları ile olması hoş olmazdı. Touya hava soğuk olsa da üşümüyordu, o yüzden eline gelen kısa kollu siyah tişörtü giydi. Rahat hissetmek istediğinden de siyah bir şort giydi. Mutfaktaki gürültü hala kesilmemişti, Touya bağırmaya hazır şekilde içeri girdi.

Beklediği şey kesinlikle boyunu yükseltmek için tabure kullanan ve tezgahta bir şeyleri karıştıran, unla kaplı, minik, sevimli Shouto değildi. Onun burada ne işi vardı? Ne yapıyordu? Shouto onu fark etmemişti, önüne çok odaklanmıştı. Touya Shouto'nun ne yaptığını göremiyordu ama bunun pek iyi olacağını düşünmüyordu çünkü Shouto unla kaplıydı.

"Touya-nii?"

Shouto aniden arkasını döndü, sesi baya şaşkındı.

"Evet, ben de bu evde yaşıyorum."

Touya gözlerini devirdi.

"Ben öyle demek istememiştim..."

Shouto üzüldü ve utandı. Aferin Touya, küçük çocuğu üzdün. Touya tavrına dikkat etmeliydi, karşısındaki minik kardeşiydi. Alay etmek istediği biri değildi.

"Biliyorum Shou."

Adının kısaltmasını duyunca Shouto'nun çekingenliği gitti.

"Burada ne yapıyorsun? Dinlenmek ya da oyun oynamak yerine neden buradasın?"

Touya'nın küçükken en sevdiği zaman Endeavor'un evde olmadığındaydı.

"Ben yardım etmek istedim, bir faydam olsun..."

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now