0.39 ♠ Human

522 67 452
                                    

Şarkı: Rag'n Bone Man - Human

"Take a look in the mirror and what do you see. Do you see it clearer or are you deceived in what you believe."

"Some people got the real problems
Some people out of luck."

"I'm only human after all..."

Bu şarkıyı nerdeyse çıktığı 2016'dan beri dinliyorum ve çok bilinmemesi beni üzüyor, tabii eskiye oranla bilinme oranı artmıştır.

Natsuo ağabeyini evde bulmaya sevinse de Touya bunu yapmayı iki gün sonra kesmişti, günler geçmişti ve Touya da hiç değişiklik yoktu. Hala geç saatlere kadar dışarıda takılıyordu. Natsuo kızmak istiyordu ama bir şeye demeye korkuyordu, ne yaparsa yapsın Touya'yı daha çok üzüyordu. Bu gibi konu da ne yapabilirdi ki?! O sadece bir çocuktu. Natsuo babası ile konuşmayı denemeyi düşünüyordu, sakin bir konuşma olması için her şeyi yapardı. Babasının sakin olmasını sağlamalıydı ve Touya'ya bundan bahsetmemeliydi. Touya delirirdi ama babasına söyleyerek ona arkasından ihanet etmiş olacaktı, Touya onu hiç affetmezdi...

Bir hafta geçmişti ve Touya uyuşturucunun hepsini bitirmişti, Touya bunu fark edince şok oldu. Ne ara bitirmişti! Beş tane olması gerekiyordu ama paket boştu. Touya hayal kırıklığına uğradı yenisine ihtiyacı olacaktı. Touya tozu sevmemişti, etkisi haplar kadar uzun sürmüyordu. Yapabileceği tek şey yeniden uyuşturucu almaktı, Touya belki de bu kadar fazla almamalıydı çünkü hepsini hemen tüketiyordu. Kendini kontrol edemiyordu, en ufak mutsuzluğunda hemen kullanıyordu. Natsuo neredeyse onu yakalamıştı ama anlamamıştı, elbet anlamazdı. Touya'nın endişelenmesi yersizdi. Natsuo asla öğrenmeyecekti, asla.

Touya öncelikle para almalıydı, bunlarsız uyuşturucu alamazdı. Babasının kartı hala Touya ileydi, bunu artık kullanmalıydı. Touya babasının her kart için farklı şifre kullanmadığını umut ediyordu, yoksa fena patlardı. Şimdiki şifreden de emin değildi ama Fuyumi biliyor olmalıydı, bu onun tek seçeneğiydi. Fuyumi'ye direkt şifreyi soramazdı, yoksa sorabilir miydi? Touya kız kardeşi okula gitmeden onu yakalamalıydı, onu Natsuo'dan ayrı bulmalıydı. Şanslı olmalıydı Fuyumi mutfakta tek başınaydı.

"Hey Fuyumi babamızın kredi kartı şifresi ne?"

Touya vakit kaybedip Natsuo'ya yakalanmak istemiyordu.

"Natsuo mu seni yolladı?"

"Ne? Hayır!"

"Emin misin?"

"Evet Fuyu, kendi özgür iradem ile buradayım. Şimdi şifreyi alabilir miyim?"

"Ne yapacaksın?"

Fuyumi çok soru soruyordu ve Touya kapana kısıldığını hissediyordu.

"Neden sadece şifreyi söylemiyorsun!"

Touya'nın bahanesi yoktu, köşeye sıkışmıştı. Bunu daha iyi planlamalıydı.

"Kart olmadan şifre bir işe yaramaz. Touya yoksa Natsuo ile kart mı çaldınız! Bunu öğrenirse çıldırır, bunu biliyorsun!"

Bu konuşma çok kötü bir yere gidiyordu.

"Ne! Elbet de hayır!"

Sonuçta Natsuo'nun hiç alakası yoktu.

"Tamam... Almış olabilirim... Ama hemen yerine koyacağım!"

Touya'nın kabul etmekten başka bir şansı kalmamıştı çünkü Fuyumi geçerli bir neden alana kadar kart şifresini vermeyecekti ama Fuyumi şok olmuş gözlerle ona bakarken pişman oldu.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें