0.17 ♠ Hot N Cold

699 82 329
                                    

Şarkı: Katy Perry - Hot N Cold

Dabi gizli sığınağa geri döndüğünde hiç kimseyi böyle bir ruh halinde bulmayı beklemiyordu, her zaman çatlak davranan Toga bile sevimli hareketler yapmıyor, kızgın duruyordu. Spinner her zamanki gibi sessizdi, odadaki tek ses Twice'ın kendine kızmasıydı. Kurogiri ve Shigaraki burada değildi, Compress'in kolu kopmuş ve sargıyla sarılmıştı. Dabi neleri kaçırmıştı? Acilen bir şeyleri öğrenmesi gerekiyordu. Twice kendine kızarken Spinner sessizlik yemini etmiş gibiydi, ayrıca Toga sürekli bıçağına bakıp duruyordu. Dabi onlardan bir şey öğrenemeyeceğini fark etti. Shigaraki her zamanki gibi üst katta mutsuzca içki içiyordu, Dabi daha bir şey demeden konuşmadan başladı.

"Lanet bir yakuza oldu."

Dabi bu olayın patlak vereceğini işe yaramayacağını biliyordu ama herkesin sağlam olacağından emindi. Dabi yakuzanın bu kadar hasar vermesini beklemiyordu.

"O adam Magne'yi öldürdü ve Compress'in kolunu kopardı. Ondan nefret ediyorum."

Dabi Magne'yi tanımıyordu, onunla bir kez bile konuşmamıştı. O yüzden üzgün değildi, ölümünü umursamıyordu ama yeni üyeleri zaten yokken olan bir üyeyi kaybetmek lige zarar vermişti. Sınırlı kişi olduğundan kimseyi kaybetmemelilerdi.

"Artık tahminimden daha fazla paramız var, bu bizi iki ay idare eder."

Ardından Dabi parayı Shigaraki'nin yanına yere bıraktı. Shigaraki paraya bakmamıştı bile Overhaul'a olan nefreti tek odağıydı.

"Overhaul'u yok edeceğim, onu parçalara ayıracağım!"

Shigaraki kendi nefret söylemlerine kapılmıştı. Dabi ligin ruh halinin böyle kötü gidemeyeceğinin farkındaydı, düzgün bir plana ihtiyaçları vardı ve Shigaraki'nin öfke nöbetleri duruma hiç yardımcı olmuyordu. Dabi Shigaraki'yi Overhaul nefreti ile yalnız bıraktı, yakında patronun öfkesi biter ve düzgün bir plan oluştururdu. Dabi Shigaraki'nin öfke sorunlarını biliyordu ama eğer söz konusu intikam ise Shigaraki kendini toplayacak ve Overhaul'u yok etmenin mükemmel bir yolunu bulacaktı.

Dabi aşağı indi. Herkes beş dakika önce durdukları yerdeydi, kimse yerinden oynamamıştı bile. Toga'nın Dabi'ye uzunca bakması dışında hiçbir değişiklik yoktu, bu Dabi'nin sinirini bozuyordu.

"Üşüyorum."

"Yani? Benden ne istiyorsun?"

"Senin tuhaflığın ateş yani bizi ısıtabilirsin."

"Ben ayaklı ısıtıcı değilim."

Dabi hemen reddetti.

"Sen tuhaflığın sayesinde üşümüyor olabilirsin ama biz donuyoruz."

Diğerleri de Toga'yı destekleyince Dabi iç geçirdi, eğer birileri hasta olsaydı bu Dabi'nin planlarını bozardı. Dabi pes etti, birkaç çalı çırpı topladı ve ateşini serbest bıraktı. Eğer dikkatli olmazsa kolayca sığınağı yapabilirdi ve Shigaraki hiç acımadan Dabi'yi küle dönüştürürdü, tabii Dabi her zaman Toga'yı suçlayabilirdi. Toga hemen koşarak ateşin dibine çöktü. Dabi sadece bu amaç için burada olduğunu düşünmeden duramadı.

"Hadi ateş etrafında toplanalım ve oyun oynayalım!"

Bu kız daha demin üzgün değil miydi? Dabi onu anlamıyordu.

"Oyun oynamak için fazla büyük değil misin?"

"Siz hepiniz çok yaşlıysanız bu benim suçum mu? Ayrıca doğruluk mu cesaret mi oyunundan bahsediyorum. "

"Hayatta olmaz."

Dabi bunu demesine rağmen diğer herkes Toga'nın bu önerisini oldukça harika bir fikirmiş gibi kabul etti ve ateşin etrafına oturdular. Dabi herkese sorgulayarak uzun bakışlar atmaya başladı.

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now