0.37 ♠ Drugs & Money

597 73 439
                                    

Şarkı: Chase Atlantic - Drugs & Money

"Mama, I'm sorry, reality's boring
I cut it up, wash it all down with a forty."

"My head is discarded. I try to ignore it, I try to ignore it."

"Drugs and fucking money. Only thing that I need."

Touya yemekten sonra hemen odasına kaçtı, şimdiye kadar midesi iyi gidiyordu ama Natsuo da peşine dolanınca kendini hemen kötü hissetmeye başladı. Sorgulanma zamanı gelmişti.

"Evdesin?"

Natsuo'nun sesi şaşkındı, ağabeyi sonunda kendine gelmiş ve bunun aptal bir fikir olduğunu anlamış mıydı?

"Evet sanırım yarın da kalacağım."

Touya dinlenmenin iyi olduğunu düşünüyordu.

"Ben senin için mutluyum Touya-nii... Bunun üstesinden beraber gelebiliriz, artık kendine zarar verme yok."

"Evet."

Sonuçta doğruydu, kendini incitmiyordu.

"Ama eğer daha kötüleşirsen bunu babamıza söylemeliyiz, en azından ilaçlarına kavuşursun."

Natsu bunu tereddütle söylemişti, Touya'nın tepkisinden korkuyordu ama konuşmaları gerekiyordu.

"Natsu bu iyi bir fikir değil, öğrenirse beni hepinizden soyutlar... Endişelenme, bir çözümüm var. Ben mutlu olacağım."

Touya çıldırmamış, bu haberi oldukça iyi karşılamıştı. Natsuo en azından bir karşı çıkma bekliyordu, yoksa ağabeyi ilaçsız da iyi olabilir miydi? Belki de böyle daha az yorgun olurdu, sonuçta bugün hep Shouto ile durmuş, kötü bir şey yapmamıştı.

"Ben uyumak istiyorum."

"Ah, tamam."

Natsuo Touya'yı bıraktı ve odasına gitti, ardından Touya derin nefes aldı. Bunun altından kalkmayı başarmıştı, Natsuo ona inanmıştı. Natsuo'ya dediği gibi yatağa girdi, yeni yemek yemişti ve uyumazsa onun için iyi olmazdı. Uyandığında evde gürültüler vardı, Touya telefonunu kaldırdı ve güne baktı. Harika, cumartesi! O adam yine Shouto'yu zorluyordu, Touya evde kalmanın iyi olmadığını düşündü. Burada kalsa daha çok çıldırırdı, dışarı çıkmak için kıyafet seçti ve bu sefer daha dikkatli oldu ama her elini attığında tuhaf bir kıyafet çıkıyordu. Touya dışarı çıkmadan önce bunları ayarlamalıydı. Bir kıyafet onu durdurdu, bunu o seçmemişti ama kötü değildi. Aksine çok güzeldi. Siyah bir tişört ve üzerine koyu yeşil nerdeyse canlı gibi duran bir yılan vardı. Touya bunu beğendi, pandadan kat kat daha iyiydi. Natsuo sanırım hayvanlarla ilgili tüm kıyafetleri almayı kafasına koymuştu, en azından bu kıyafet Touya'nın işine yaramıştı.

Bugün aklında uzun zamandır olan bir şeyi yapacaktı, bunun için oldukça araştırma yapmıştı. İlk başta emin değildi ama kötü olamazdı, değil mi? Touya dükkanın içerisine girdi, kaliteli bir yer olmasına dikkat etti. Sonuçta bu ciddi bir işti ve o enfeksiyon kapmak istemiyordu. Canı çok yanmayacaktır çünkü acıya alışkındı. Ne tarz bir şey istediğine karar vermesi oldukça uzun sürdü ama sanırım sade en iyi seçenekti, diğerleri çok abartı ve tuhaf duruyordu ve onda iyi durmazdı. Sadece bir tane yaptırmakta bunu belli belirsiz kılıyordu, Touya iki tane yapabilirdi ama durdu neden üç tane yapmıyordu? Evet, burnunun sağ tarafın da üç delik bu güzel bir fikirdi. Karar verdikten sonra burnunun delinmesi oldukça hızlı oldu, hafif kan gelse de bu normaldi. Touya mikrop kapmamak için burnuna yirmi dört saat dokunmamak zorundaydı ve bakımını da iyi yapmalıydı. Touya aynaya baktı, üç piercing pek dikkat çekici değildi ama Touya'nın hala kulakları vardı, değil mi?

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now