0.24 ♠ If You Knew

690 76 540
                                    

"Kapalı dünya, açık yaralar."

Şarkı: Joel Faviere - If You Knew

"They think you're crazy, they think you're mad. They call you stupid, worthless. Tell you you're not worth it."

"And now you're walkin' back to a place you call home. But you feel so alone. The same hurtful hits, it's your darker place."

"If they really knew all of those things. That you do in your room to hide the pain. I bet their minds would change, yeah. I'll bet their minds would change."

+Ne kadar acı olsun?
Selin: Evet.

Zaten şarkıdan bölüm hakkındakileri biraz tahmin etmişsinizdir, değil mi? Şarkı zaten kısa bir sözlere bakın, dinleyin ve vidodaki sahneleri görün de bölümü okumadan moraliniz mahvolsun.

Aslında ilk başta bu kadar acı planlamamıştım ama aniden aklıma geldi ve dedim ki sizi bundan mahrum etmemeliyim. WNRPFNEKDKLWI

Aslında dün akşam bölümü ne umutlar ile yüklemiştim ama yorum yapılamayınca kaldırmıştım... Şu an sorun çözüldü gibi duruyor, diye yayınlıyorum. Ana hedefim olan akşam yayınlayamadığım için ama üzgünüm... Cidden yorumlara, anlık tepkilere ve düşüncelere değer veriyorum. Eğer dün okuduysanız bile benim için yeniden baştan okuyup yorum yapar mısınız? Bu benim için oldukça önemli, lütfen çekinmeden her duyguyu yazın. Bu beni mutlu ediyor.

Touya daha fazla evdeki çığlıklara katlanamıyordu, delireceğini hissediyordu. Bazen çığlıkları sadece hayal bile ediyor olabilirdi, Touya çözemiyordu. Evde sadece Touya, Shouto ve Enji vardı. Touya'nın evde durması onun sağlığına hiç iyi gelmiyordu. Eğitim odaları uzak olsa da sesler tüm evde yankılanıyordu, Touya sadece sesin susmasını istiyordu. Görmezden gelip uyuyamıyordu, daha fazla dayanamadı ve Shouto'nun yanına gitti.

"Yeter! Artık dur! Dayanamıyor görmüyor musun?!"

"Bu onun iyiliği için gelecekte bana minnettar olacak. Shouto'nun yolunda durmayı kes!"

Touya pes etti, babası onu dinlemeyecekti.

"Sadece mola vermesine izin ver..."

Touya umutsuzca fısıldadı.

"Hayır, zaman kaybı."

Touya sinirlendi, Shouto yerde kusarken Enji sadece bunları diyemezdi.

"Hayır, değil!!"

"Touya işime karışma! Neden Rei gibi davranıyorsun?"

Enji Rei gidince Shouto konusunda daha rahat olacağını ummuştu ama Touya sürekli önüne çıkıyordu ve bu Enji'yi sinirlendiriyordu.

"Ah, acaba neden? Buldum! Annemizi bizden aldın! Biri Shouto ile ilgilenmeli."

Touya sarkastikçe cevap verdi.

"Touya bu gerekliydi, bunu yeniden konuşmayacağız."

Enji Touya'nın sürekli bunu demesinden yorulmuştu.

"Onu ziyaret etmek istiyorum."

"Hayır."

"Neden! Gideli bir ay oldu!"

"Shouto'ya zarar verdi, o tehlikeli. Bunu sormayı bırak! En yakın birkaç ay sonra onu görebilirsin. Neden çocuk gibi davranıyorsun? Rei'ye ihtiyacın yok, on beş yaşındasın!"

Numb To The Feeling {Dabi & Touya Todoroki}Where stories live. Discover now