°21°

477 30 32
                                    

Г.Т.Джънкук (еха, за пръв път)

Събудих се, за да се намеря отново в този тъмен свят. Въздишах тежко. Това означава, че за сега нищо не мога да направя.

Понякога се самосъжалявам. Защо аз? Защо винаги трябва да съм аз? Не можеше ли да е някой друг? Кой би убил невинността на един човек? Накрая отново ще бъда сам. Всички тези момичета, чиито техни бледи лица все още се въртят в ума ми. Бог знае какво съм им направил, защото, очудващо, и аз не знам.

Какво стана с мен? Какво правя, когато тялото ми е тук? Колко човека са умрели? И най-лошото - Сохрин добре ли е?

Г.Т.Сохрин

Със събуждането ми знаех, че очите ми са подпухнали от вчера.

Щях да стана, но имах тежест от кръста надолу. Краката на Джънкук бяха върху моите. Въздишах и разбрах, че ръцете са му увити около ханша ми. Здравата му хватка, сякаш не иска да избягам.

Отново си затворих очите, когато усетих, че нещо в леглото се мърда. Разбрах, че Джънкук се събужда. За миг леко разхлаби хватката си, но после веднага я затегна. Знаех, че в момента е спокоен и, че вчера е  плакал. Мислейки си за това, получих ужасни болки в гърдите. Но отново, той знае, че мен ме е грижа за него и, разбира се, винаги ще го питам дали е добре, когато чувства дискомфорт.

"Нуна." Каза близо до ухото ми. Това погъделичка цялото ми тяло.

Обърнах се към него, а очите ми бяха едвам отворени. Той също гледаше към мен, чувстваше се виновен. Протегна ръката си и я сложи на бузата ми. Нослетата леко ни се докосваха. Продължавах да наблюдавам тези кафеви очи. Белега му, който имаше такъв чар.

"Ужасно съжалявам." Каза, без да прекрати очния ни контакт.

"Зная." Отвърнах и смалих разстоянието по между ни.

Прегърнах го, като се зарових в гърдите му, поемайки мириса му.

Трета Г.Т.

Джънкук се усмихна, усещайки пулса на любимата си. Осъзнавайки, че устните и са толкова близо до сърцето му, го развълнува още повече.

Наведе се малко повече, за да постави една пълна с любов целувка на челото и.

Г.Т.Сохрин

"Честит рожден ден, Нуна!" Каза и аз веднага си вдигнах главата.

Той ми се усмихваше. Никога не съм му казвала за рождения ми ден.

My Aurora - Not a Fairytail | J.JK {Bulgarian Translation} Donde viven las historias. Descúbrelo ahora