°22°

470 29 15
                                    

⚠️⚠️⚠️
В ТАЗИ ГЛАВА Е СМУТЪТ! АКО СЕ ЧУВСТВАТЕ НЕУДОБНО ОТ ТАКИВА НЕЩА, ПО-ДОБРЕ ОТИДЕТЕ НА СЛЕДВАЩАТА ГЛАВА! ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ, ЗАЩОТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПИША СМУТ...
⚠️⚠️⚠️

Г.Т.Сохрин

Влязохме в колата и започнах да карам към вкъщи. Вече минаваше полунощ. Нощното небе беше красиво и преди да се усетя, пристигнахме в Пусан.

Пътуването беше забавно. Джънкук постоянно се шегуваше, казваше смешки и се държеше сладко странно. Не спряхме да се смеем. Как ми се искаше и Марк да беше тук.

Той успя да види само стеснителната страна на Джънкук. Въздишах при мисълта и паркирах пред къщата. Луната беше единствената светлина. Домът ни беше в пълна тъмнина, тъй като всички лампи бяха изключени.

Докато стояхме пред вратата, аз си търсех ключовете в чантата. Усетих две ръце да се увиват около талията ми и брадичката на Джънкук да се поставя на рамото ми. Той ме прегръщаше отзад. Усмихнах се, извадих ключовете и отключих. Джънкук все още не ме пускаше, което не ни оставяше друг избор, освен да ходим като пингвини. (Ок, но тази част е просто тоооооооолкова сладка 🥺)

Започнах да се смея, като поставих ръцете си върху неговите, докато ме прегръщаше. Той затвори вратата и нежно ме издърпа към себе си, за да сме един срещу друг.

Очите му следяха моите толкова средоточено. Поставих ръцете си от двете страни на врата му.

Подпряхме челата си едно на друго, все още заключили погледите си. Той затвори очи, вдишвайки дълбоко.

"Нунаа...Толкова много те обичам." Каза и аз се усмихнах.

Преди да отвърна по някакъв начин, той ме целуна. Затягаше хватката си около мен, без да оставя някакво място по между ни.

Беше толкова нежен и страстен в целувките му, че нямах друг избор освен да се разтопя в тях. Веднага щом отвърнах, той още по-силно ме обгърна.

Държеше косата ми в ръцете си, галеше бузата ми. Езикът му мина по долната ми устна, искайки разрешение, преди леко да я захапе.

Изсъсках от леката болка, обаче бързо ми се реваншира, като започна леко да засмуква охапаното. Чувствах се обичана и специална в неговите ръце, защото винаги беше нежен.

My Aurora - Not a Fairytail | J.JK {Bulgarian Translation} Donde viven las historias. Descúbrelo ahora