°28°

338 28 12
                                    

Г.Т.Сохрин

Тропането на вратата така и не спря. Устните ми трепереха, а горещата течност се стичаше ли стичаше по лицето ми. Човека, който толкова обичах, на когото напълно се бях отдала и да ме измами? Дори нямам представа дали това е същия Джънкук, който толкова хубаво се грижеше за мен, с който правих любов.

Продължавах да подсмърчам, обмисляйки планът ми на бягство. Исках да избягам и да се скрия от него. Бях сигурна, прекалено сигурна, че това не може да е Джънкук.

Още едно тропане, преди всичко да потъне в силна тишина. Озадачения ме обля, но въпреки това започнах да търся място, където да се скрия. Но не успях, защото вратата се отвори със силен трясък.

Там той стоеше, кърваво червени очи, но кожа бяла като сняг. По същия начин винаги съм го виждала в сънищата си. Краката ми потреперваха. От нищото очите му си върнаха стария цвят.

Лицето му беше в нормалната му форма. Изглеждаше объркан и се оглеждаше наоколо, осъзнавайки, че тениската му е напоена в кръв.

Най-лошатта част беше, че кръвта дори не беше негова.

Очите му най-после паднаха върху мен, което го накара да изтича към мен. Но аз стоях като статуя. Не знаех какво да правя. Трябваше ли да стоя на ендо място, да избягам или да се бия с него?

Гледаше ме притеснено.

"Н-нуна, защ-що п-плачеш-ш?" Попита ме с нежен глас, което ме очуди.

Сякаш беше обладан от нещо и каквото и да е това нещо, то сега го няма.

Бях придърпана в прегръдка.

"Какво ти стана? Помислих, че си някой друг..Помислих си-"

"Шшш. Сега съм тук, нали? Успокой се, Нуна." Говореше тихо, докато галеше главата ми, за да ме успокои.

За малко се отдръпнахме един от друг, за да ми даде една от усмивките си.

"Не ти ли казах, че никога няма да те изоставя?" Каза и обхвана лицето ми, преди да ме целуне.

Устните му бяха толкова топли, че се чувствах като у дома при тях. Сълзите, които се стичаха по бузите ми до преди малко, вече бяха изсъхнали.

Докосваше устните ми с такава нежност и любов. Отделихме се един от друг и той се усмихна.

My Aurora - Not a Fairytail | J.JK {Bulgarian Translation} Where stories live. Discover now