°23°

418 27 11
                                    

Г.Т.Сохрин

Отворих си очите и първото нещо, което ме удари беше болка. Обърнах се на другата страна, за да видя спящата фигура на Джънкук. Виждайки, че е гол, ме удари факта, че и аз самата съм без дрехи. Лицето ми се зачерви, щом си спомних вчерашната случка. Спящото му лице беше толкова неопетнено. Изглеждаше толкова ангелски, че си позволих да го наблюдавам за няколко минути. Повторно се опитах да се помръдна, но болката се засили. Въздишах. Само дълъг и топъл душ ще ми помогне в тази ситуация. Едвам станах от леглото и бавно се насочих към банята.

Затворих вратата след мен и пуснах душа. Почувствах се толкова по-добре. Очите ми бяха затворени, докато водата се стичаше по тялото ми. Не след дълго помещението беше изпълнено с пара, заради горещата вода.

Чух, че завесата се мърда. Обърнах се и видях Джънкук.

"Добро утро, Нуна." Каза с дълбокия си сутрешен глас. Ръцете му се увиха около мен, намалявайки разстоянието по между ни. Топлата вода успокои телата ни и той приближи устните си до моите.

Целувката беше пълна с любов. Ръцете му отиваха нагоре по гърба ми, но аз спрях действията му нежно.

"Все още ме боли, Куки." Признах, а той ме погледна преди да се усмихне.

"Тогава ще ти помогна." Каза и показа заешката си усмивка, преди да извади шампоана.

И двамата бяхме готови. Облякохме се и слязохме на долния етаж. Реших да направя на бързо топла супа. Когато бяхме готови със закуската, се преместихме на дивана и гледахме телевизия. Джънкук направи, така че бях в скута му и се гушкахме. Бях щастлива, много щастлива.

°°°

Целия ден беше изпълнен с прегръдки и целувки. Прави са хората, като казват, че времето минава бързо, когато си щастлив. Днес Марк трябва да се върне от командировката си. Има доста за обяснение. Веднъж дори не ми се обади.

Бях ядосана, но в същото време и щастлива, че ще си дойде скоро. Сгъвах си дрехите, когато Джънкук ме прегърна от отзад.

"Марк хайонг си идва днес." Съобщи ми и аз се усмихнах.

"Да, а аз съм сигурна, че вие ще сте много добри приятели." Отвърнах, като се обърнах срещу него. Постави целувка на носа ми и се засмяхме, преди да свържем челата си.

My Aurora - Not a Fairytail | J.JK {Bulgarian Translation} Where stories live. Discover now