°33°

307 27 14
                                    

Г.Т.Джънкук

Плачех в тъмния свят, където бях напълно сам. Знаейки, че е поел напълно слабата ми страна, ме накара да се чувствам безполезен. Защо? Защо трябва да го прави? Тази тъпа грешка преди 21 години не беше дори по моя вина и все пак съм тук, за да си платя за нея.

Предишните играчки не могат да се сравняват с това чисто същество. Тя не заслужава това, което ще и се случи. Изгуби човека, който беше до нея и сега живее със сянка. И то мръсна такава, Богът на седемте съгрешения.

Всички останали са убити, и без това никога не ме е било грижа за тях. Те го заслужаваха, всичките бяха проститутки.

Не бих се държал толкова студено, ако нямаха избор или нямаха пари. Обаче те го правеха, заради мръсното удоволствие. Получиха това, което си заслужиха.

За жалост, паднах в трапа на любовта и в момента съжалявам жестоко. Използва я срещу мен. Той дори няма нужда от нея. Само за да задоволи глупавите си нужди, докато бедното момиче дори няма да има шанса да се защити.

Грижа ме е за нея, но също ми е напълно ясно, че ще ми отнеме години да заема мястото му.

Как искам да и помогна, да се грижа за нея, да я обичам.

21 години по-рано

Всеки ден се връщах от работа, за да я намеря пияна и разпиляна на дивана. Косата и разпръсната във всички посоки, докато държеше бутилка соджу.

(Ако не знаете, соджу е много известна в Корея алкохолна напитка.)

Въздишах тежко. Вече свикнах на тази гледка, но все още не разбирах каква е тази нейна нужда към това. Бяхме заедно вече 7 години. Толкова много я обичах, че на нищо не можех да и откажа.

Когато станах прекалено обсебен с нея, тя поиска повече свобода. И това и дадох. И все пак, сърцето ми се свиваше, като я виждах в какво състояние е. Какво се е случило на бебенцето ми, ангелчето ми?

Всичко беше наред, докато не се върнах една късна вечер от бизнес парти, за да чуя силни стонове, идващи от горния етаж. Аз самия бях леко пиян. Ушите ми се заостриха. Пуснах куфара, както и развързах вратовръзката от ярост, бързо качвайки се нагоре.

Отворих вратата на спалнята ни, за да я намеря гола под някой друг. Те продължаваха да изкарват звуци на удоволствие. Кръвта в мен кипна, наблюдавайки колко силно се навира в пияната ми жена. Тя не спираше да стене. Вдигнах празната бутилка от, очевидно, алкохол. Усещах как яростта в мен се увеличава все повече и повече.

My Aurora - Not a Fairytail | J.JK {Bulgarian Translation} Where stories live. Discover now