Forord

538 12 4
                                    

Ja, det er riktig. Den eksisterer faktisk. 

Jeg hadde aldri planlagt en oppfølger, for jeg synes egentlig historien slutter på et sted hvor alt på en måte er "forklart og ferdig". Men så sa jeg til meg selv: "Hva har du lyst til å skrive nå?" Og så kom jeg fram til at, jo, jeg vil skrive en til bok med Sid, for jeg har ikke noe bedre å gjøre. 

Jeg aner ikke hvordan dette blir, for helt ærlig har jeg ikke tenkt ut boka så nøye. (Litt som med den første. Den blir en overraskelse for meg også.) 

Jeg har tenkt litt på ideen med å ha et synspunkt som er fra Ryker i denne boka, men jeg er usikker. For å være helt ærlig er jeg ikke så god til å skrive fra gutters side, men man vet aldri. Han er lett å skrive, så kanskje. Uansett vil denne også ha Sid Lake i hovedrollen, men hvis jeg skulle bestemme meg for å putte inn Ryker som en med sitt eget synspunkt, vil nok han være på ganske så lik linje med Sid. Men igjen, jeg aner ikke om jeg har tenkt til å prøve det ut, selv om det føles litt nødvendig for at historien skal fungere.

Forhåpentligvis klarer jeg å legge ut nye deler hver uke (usikker på om det blir noen fast dag ennå), og jeg vet foreløpig ikke hvor lang denne boka vil vare, men den blir ikke like lang som den andre. For den er... ganske lang. 

Jeg håper dette går bra. Jeg vet ikke hvordan dette vil gå, men jeg håper på det beste. Det er jo bare for gøy. 

Nå er jeg ferdig med bablingen min.

Beklager.

- BeemyRav

Mellom To Skjebnerजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें