A/N

66 7 3
                                    

I år arrangerte Wattpad den årlige konkurransen sin kalt The Wattys. Og som sikkert noen av dere allerede vet, så var den ikke i Norge i år heller. Heldigvis kom Hvattis-gjengen og reddet dagen igjen, og arrangerte en ny konkurranse i år for oss i Norge. Og akkurat som i fjor, ble jeg kjempeglad for denne muligheten.

Dessverre vant ikke denne historien noen priser. 

Men ikke frykt, for jeg gikk ikke ut helt ubeseiret! Jeg ble nominert til Folkets favoritter, og fikk faktisk en god del stemmer også! Jeg var helt i sjokk den dagen. 

Og som om det ikke blir noe bedre enn det, fikk jeg beskjed om at boka Livene Er Basert På Løgn av Gudinnen og meg vant en Hvattis i kategorien "Nyt Reisen". 

Jeg er så, så takknemlig. Tusen, tusen takk!

Jeg føler meg fryktelig stolt, med tanke på at den historien har hatt et forferdelig oppdateringsskjema. Men den har kommet seg steder likevel, og jeg er fortsatt stolt over å ha den publisert på profilen min. 

Så ... sjekk den ut hvis du gidder. Den er selvfølgelig ikke for alle, og kvaliteten varierer en god del fra del til del ettersom både Gudinnen og jeg ikke har vært "kjempeinspirerte" til å skrive på den.

Uansett ... 

Jeg tar denne oppdateringen også som en sjanse til å takke for at dere fortsatt henger med så langt. Beklager at de nyeste kapitlene har vært forvirrende. Men slapp av, det er meningen. Alt vil gi mening etter hvert. 

Håper jeg ...

Jeg vet jeg takker dere fryktelig mye i denne boka, men jeg kan ikke noe for det. Jeg føler at jeg må ta meg litt tid til å fortelle dere hvor mye dere betyr for denne historien. Det er dere som driver meg videre selv om inspirasjonen ikke er der. For jeg har lært at man ikke bare kan skrive når man har lyst. Man må skrive fordi man må. Og fordi jeg finner det veldig gøy så fort jeg faktisk setter meg ned og virkelig skriver. 

Dere - du - er viktig for at denne historien kommer seg videre. Og jeg setter pris på hver eneste en av dere. 

Så der er takken min til dere. For virkelig, dere er noen fantastiske mennesker. Jeg elsker å se dere engasjere dere i historien, gi meg komplementer for å være flink til å skrive, stille spørsmål til det dere ikke forstår ... Jeg bare elsker det. 

Så, så høyt. 

Jeg kan egentlig ikke sette ord på det ordentlig.

Så med det takker jeg for at jeg fikk din oppmerksomhet i denne lille oppdateringen. Nye deler kommer snart! Lover!

- BeemyRav

Mellom To SkjebnerWhere stories live. Discover now