-15-

10.4K 436 53
                                    

Selamın aleyküm mekanın sahibiyim.

Eheheheheh

Yazım hatılarım varsa lütfen uyarmaktan çekinmeyin.

Keyifli okumalar !

Aynanın karşında okul kıyafetlerimi düzeltirken,eteğimi çekiştirip kırışık yerini düzleştirmeye çalıştım.

Dün Vadi'den ayrıldıktan sonra Aytaç ile biraz daha konuştuk ve hikayenin başını öğrenmeye fırsatım olmuştu. Hâlâ tüm bu olanlar bana pek mantıklı gelmese bile hiç değilse nasıl olduğunu öğrenmiştim.

Abim lisedeyken,daha ehliyeti bile yokken katıldığı araba yarışlarıyla ünlenmişti. Evet,yanlış okumadınız herif resmen bizi ayakta uyutup araba yaşlarının bir numarası olmuştu. Şehrin serseri gençleri arasında popülariteye sahip olan Baran Çınar,çevresinde toplanan insanlarla böyle çetevari bir şey olup çıkmıştı işte.

Neymiş efendim onlar şehrin en ünlü çocuklarıymış hah ! Ne kadar saçmaydı ya.

Şimdi ise bu kalabalık 'grubuyla' yarışlar,dövüşler aklınıza ne kadar tehlikeli şey geliyorsa onları düzenliyorlarmış. Böyle basit anlattığıma bakmayın tabi ben sinirden dalgaya alıyorum ama Aytaç'ın anlattığına göre baya ciddi bir mevzuymuş. İsteyen herkes reşit oldukları zaman bu gruba dahil olabilirmiş ama ilk önce kabul edilmeleri lazımmış filan. Kabul edilmeyenler ise Diğerleri'ymiş. Yani Aytaç'lar.

Bana sorarlarsa tüm bunlar saçmalığın daniskasıydı. Yaşadıkları ülkenin Türkiye olduğunu unutup Amerika'ya özenmektendi hep bunlar ama tabi kimse bana sormuyordu. Eğer ki bana sorsalardı ben derdim. Saçmalıyorsunuz,manyaksınız siz derdim.

Ha bu arada,tüm bunları bildiğimden daha Vadi'nin Veletlerinin haberi yoktu. Aytaç'tan rica ederek şu malum yarışa kadar bildiğimi gizlemek istemiştim.

Onlara çok kızgındım. Tüm bunlardan beni ayrı tuttukları için,abim herkesi tehdit ederek benden saklattığı için. Meğersem Baran efendi tüm bunları benim için tehlikeli buluyormuş ama ona tehlikeyi göstericektim.

Ay em not in dencır Baran,ay em dı dencır.

Şimdi sıçtım ağzınıza.

🏀🏀🏀

Ayşe : Nasılsın ?

Gelen mesaja bir süre bakarken düşündüm. Ayşecik o saçma çeteye dahildi. Bunu adım gibi biliyordum.

Peki nasıl biliyorsun dencırıs Arya derseniz şöyle açıklayabilirim sanırım ;

Şimdi bu Ayşecik,abimlerin işlerinin ne olduğunu bildiğini belli etmişti. Hatırlıyorsunuzdur umarım. Hatırlamıyorsanız birkaç bölüm geri gidebilirsiniz. Neyse,bu Ayşecik sürekli imkansız takıldığı için ben bunu ilk başta 'diğer tayfadan' diye düşündüm ama sonra Aytaç'ı sevmeyişi geldi aklıma. Onunla takılmama,Kuyu denilen kafeye gitmeme baya tepki göstermişti bu yüzden Vadi'nin Çocuğuydu bu çocuk. Belliydi. Abimin benden deli gibi sakladığı Vadi yüzünden imkansız diyordu çünkü beni sevmesi yasaktı. Benim o dünyaya girmem yasaktı.

Ya demicem demicem diyorum ama Vadi'nin Çocukları da neydi Allah aşkına ! Onun bunun çocuğu der gibi. Hayır madem Amerika'ya özeniyorsunuz biraz isimde de yaratıcı olsaydınız. Sons of Anarchy ile sons of Vadi bir mi ya ?

Bak tutamıyorum kendimi random gülücem.

Skdnşszjsşxjslkddlldodd

Tamam. Sakinim.

Organize İşlerWhere stories live. Discover now