-48-

9.3K 394 65
                                    

Kamu Spotu •

Eğer eylül ayında ki yağmuru, yaz yağmuru sanarak dışarı şortla çıkarsanız hasta olursunuz.

• Kamu Spotu bitti •

Gecikme için özür dilerim. Umarım keyifle okuyacağınız bir bölüm
olmuştur❤️





Süheyla ile mutfak için çıktığımız alış veriş oldukça beklemedik bir şekilde kontrolden çıktığı için şimdi marketten gizlice kaçırdığımız alış veriş arabasını eve doğru sürüyordum.

Bu akşam, o akşamdı.

Evet, tahmininiz üzere günlerden pazar, karpuz yer az...ay ne diyorum ben ya ?

Neyse işte o pazar bu pazardı. Yekta ile eski Türk filmlerinde ki gibi "biz birbirimizi seviyoruz Baran ! Buna engel olamazsın" dramını yaratacağımız gün tam da bugündü.

O yüzden eve Brana'ın sevdiği ne varsa depolamaya özen göstermiştim. Instagrama koyduğum fotoğrafa attığı yorum üzerine yemek yapma işi de başımıza kalmıştı ama asla şikayet etmiyordum. Bugün tatlı bir kardeş olucaktım.

"Arya ! Biraz yavaş olsana, atlı mı koşturuyor arkandan ?" Süheyla koşarak bana yetişemeye çalışırken arabayı daha güçlü ittirdim.

Daha yemek yapıcaktık. Baran efendinin en sevdiği ikili pilav ve etti. Bir de üstüne mercimek çorbasına bayılırdı. Bu akşam ben ona çalışırsam gece Vadi'de belki bir umut daha sakin olabilirdi.

"Baran'a yemek yapmamız lazım Süheyla ! Baran'ın mutlu olması lazım. Hadi bak geldik." Arabaya bir güçle daha yüklenip, evin önüne gelirken hızla poşetleri kucaklamaya başladım.

Bu yarışta hızlı olan kazanırdı.

"Hanımlar, aceleci gördüm sizi ?" Poşetleri kucaklamış apartmana giriyorken ananemi bastonu ile giyinmiş kuşanmış bir halde girişte görmemle hazır ola geçtim.

Dün gece ki yemekte Süheyla hanım kızını pek bir sevmişti reyis. Açıkçası biraz kıskanmıştım ama sonrasında işler tatlıya bağlanmıştı her zaman ki gibi.

"Arya abisine yemek yapmak istedi de Melahat Teyzecim. Siz de akşam yemeğinde bize katılın lütfen." Süheyla hanım hanım konuşurken, ananemin suratında ki memnuniyete dil çıkarmak istesem de şu an pek müsait bir ortam değildi sanırım.

"Sağ olasın kızım. Ben akşam arkadaşıma gidicem. Artık günleri akşamları yapmaya karar verdik. Hepimiz kocaları gömmüşüz zaten ! Ahahaha !"

Ananem çirkin çirkin kendi yaptığı espiriye gülerken daha fazla bu ortamda kalmayı bünyem kaldıramadı ve kısaca el sallayarak apartmandan içeri girdim.

Bu menapozlu kadınlar takımı cidden çok fenaydı. Yani rahmetli dedemden de böyle bahsedilmez ki canım ! İnsaf !

"Ay Arya, bayıldım sizin ananeye ! Çok tatlı bir kadın." Süheyla henüz Meloş'un şeytan tarafıyla karşılaşmadığı için onu tonton bir yaşlı sanarken yapacık bir gülümsemeyle elimdekileri bırakıp anahtarımı çıkardım.

"Yaaa ne demezsin ! Çok tatlıdır ananem, çoook." Kapıyı açarak içeri girdikten sonra Süheyla'yı beklemeden poşetleri mutfağa taşıdım.

Pilavı ilk yapsam, çorbayı Süheyla'ya kakalasam, e zaten etlerin işi basit. Tavada kızart tamamdır. Bir de salata işi var ama o zaten nedir ki yani ?

Organize İşlerWhere stories live. Discover now