-33-

9.1K 416 36
                                    

@yigittepe_ bir gönderi paylaştı.

@yigittepe_ bir gönderi paylaştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

She loves sleep

@kahxlsdjks : Yiğit Tepe kuzeni dışında bir kızla fotoğraf mı attı yani ?

@kullanıcı : Bu kız şey değil mi ya @ışılperfectozcelik ?

@hoop123 : +@kullanıcı bence de o

@fıratarsln : :)

@günalp2 : Oğlum niye her şeyden en son benim haberim oluyor lan ? Bana niye haber vermiyorsunuz piçler +@fıratarslan

@kıreyzi_bedis_yengenis : Kıskananlar çatlasın oğlumun sonunda manitası oldu  #çok #şükür #bugünleride #gördüm #sıra #torunda #görüdün #mü #kız #Fadime

@kahroldum_34 : Bu çocuğu nasıl kaptırırız ya ;(

@barançınar : +@kıreyzi_bedis_yengenis YENGE NAPIYOSUN GÖZÜNÜ SEVEYİM YA

🏀🏀🏀

Kuyu'ya geldiğimde koskoca mekanı boş bulmak beni şaşırttınca,bende ne yapıcağımı bilemez halde sosyal medyada turlamaya karar vermiştim fakat karşıma çıkan post ile şaşkınlıktan neredeyse küçük dilimi yutacaktım.

Yiğit ve Işıl sevgili olmuşlardı.

Bu habere tabiki de şaşırdığım kadar sevinmiştim de fakat işlerin nasıl geliştiğini deli gibi merak ediyordum. Aslında Işıl'a sorsam kesin bir saat boyunca tüm detaylarıyla anlatırdı fakat gerek yoktu. Bu mevzuyu daha sonrası için saklamak istiyordum.

Daha keyifli olucağımız zamanlar için.

"Ben biraz dinlenicem. Buralara bakarsın di mi ?" Mutfağın önünde ki tezgahın arkasından çıkıp bana bakan Kemal'e döndüm.

Burda çalışan ve Kuyu'ya göz kulak olan yirmili yaşlarının ortalarında bir herifti. Genelde pek konuşmasa da arada birkaç kelime etmişliğimiz olduğundan boş mekanı bana emanet etmek istemişti anlaşılan.

Eh,işime gelirdi.

"Tabi,takıl sen." Kemal,arkada ki büyük deri koltukların birine gidip,görüş açımdan çıktıktan sonra derin bir nefes verdim.

Aytaç telefonumu açmamıştı,Kemal insanların nerde olduğunu bilmiyordu ya da bana söylemiyordu ve bu oldukça şüpheli bir durumdu.

Organize İşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin