-19-

9.8K 508 46
                                    

"Arya, asma suratı işi çıkmıştır. Yoksa asla kaçırmazdı biliyorsun." Yiğit arabayı apartmanın önünde durdurmuş benim gönlümü almaya çalışırken ona bakıp gülümsedim.

Özür dilemesi gereken o değildi. Özür dilemesi gereken Baran olucak o abi müsveddesiydi. Resmen maçıma gelmemişti. Resmen beni satmıştı.

"Sorun değil Yiğit. Sadece biraz yorgunum. Sen eve gelicek misin ?" Cevabını bildiğim soruyu Yiğit'e sorarken birkaç saniye bana baktı. Sanırım hasar kontrolü yapmaya çalışıyordu.

"Ben geç gelirim, bekleme sen uyu." Yiğit'e yavaşça kafa sallayıp, arabadan indikten sonra hızlı adımlarla apartmana girdim ve fazla ses çıkarmamaya özen göstererek kapıyı açtım.

Maçtan sonra koç, yirmi sayılık bir fark açtığımız için bizi pizza yemeğe götürmüştü ve orda oldukça oyalandığımız için saat çoktan öğlen üç olmuştu bile. Akşam için dinç olmak istediğimden biraz kestirmek işime gelirken, hızlıca üzerimdekileri çıkarıp daha kaliteli bir uyku için banyoya yöneldim.

Güzel, sıcak bir duş sonrasında gelen uyku tüm yorgunluğumu atıcaktı.

🏀🏀🏀

Ayşe : Selam

Ayşe : Bugün sana doğru düzgün yazamadım

Ayşecik'in attığı mesaja cevap vermeden üzerimdekileri son bir kez daha kontrol ettim.

Siyah bir pantolon, üzerine aynı renk boğazlı kazak ve mont. Dışarısının soğuk olduğunu düşünerek dolabımdan Yiğit'ten (ç)aldığım siyah bereyi de alıp kafama geçirdim. Saat gece on ikiye geliyordu. Yarış, Aytaç'tan öğrendiğim kadarıyla bir buçuktaydı ve yolun uzun sürdüğünü düşünürsek evden şimdi çıkmak mantıklı gelmişti.

Deri sırt çantamı da alırken, mesaj işini taksiye bırakıp botlarımı ayağıma geçirdim. Dışarıda ki dondurucu soğuğa karşı olabildiğince sıkı giyinmiştim.

Ananem ve yengemlerin uyanmamasına dikkat ederek dışarı çıktığımda çağırdığım taksinin çoktan geldiğini görüp hızlı adımlarla yolun karşısına geçtim ve arabaya bindim.

"Merhaba, şu adrese gidicektim." Adam bir gösterdiğim kağıda bir de bana baktıktan sonra kendi kendine bir şeyler diyip önüne döndü ve arabayı sürmeye başladı.

Bende nihayet telefonumu elime alabilmiştim.

Arya Çınar : Bana yazmadığın aklına gece yarısında mı geldi ?

Ayşe : Uyuyor muydun ?

Arya Çınar : Hayır

Ayşe : Ne yapıyordun peki ?

Arya Çınar : Araba yarışına katılan bir grup genci konu alan bir film izliyorum

Ayşe yazıyor...

Ayşe çevrimiçi

Ayşe yazıyor...

Ayşe çevrimiçi

Arya Çınar : Ne yazıp yazıp sildin öyle ya ?

Ayşe : Hiç sadece filmi tahmin etmeye çalıştım

Organize İşlerWhere stories live. Discover now